Haberler

    Merakla Beklenen YouTube Servisi YouTube Premium Türkiye'de Kullanıma Sunuldu

    Güncelleme:

    Ücretli abonelik sistemi ile hizmet veren YouTube servisi YouTube Premium, uzun bir sürenin ardından Türkiye'de hizmet vermeye başladı. Ücretli dizi ve film platformlarının pazarının dikkat çekici yükselişiyle birlikte YouTube, 2010 yılının başından bu yana ücretli abonelik sistemine dayanan bir servis üzerinde çalışmalarını sürdürdü.

    Ücretli abonelik sistemi ile hizmet veren YouTube servisi YouTube Premium, uzun bir sürenin ardından Türkiye'de hizmet vermeye başladı.

    Ücretli dizi ve film platformlarının pazarının dikkat çekici yükselişiyle birlikte

    , 2010 yılının başından bu yana ücretli abonelik sistemine dayanan bir servis üzerinde çalışmalarını sürdürdü. 2014 yılında karşımıza müzik odaklı Music Key servisi çıkmıştı, 2015 yılında bu servis tüm içerik tarzlarını karşılayacak şekilde YouTube Red olarak farklı bir isim ile tanımlanmıştı. Bundan yaklaşık 14 ay önce, 17 Mayıs 2018'de ise YouTube Premium yayın hayatına merhaba dedi.

    ABD, Avrupa ve Asya'da bazı ülkelerde kullanıma sunulan YouTube Premium, tıpkı Netflix ve benzeri örnekleri gibi aylık ücret ödeyerek özel içeriklere ulaşma fırsatı sundu. Böylece içerik üreticileri, reklam gelirlerine ortaklık modeli dışında ikinci bir gelir kaynağına kavuşmuş oldu. Ayrıca izleyiciler, daha kaliteli içeriklere reklamsız şekilde ulaşma fırsatını da yakaladılar. Üstelik bu hizmetin içerisine Spotify için büyük rakip olarak gösterilebilecek YouTube Music de dahil edildi.

    YouTube Premium özellikleri:

    Tamamen reklamsız YouTube deneyimi,

    Spotify rakibi sayılabilecek olan YouTube Müzik uygulamasına erişim, arka planda müzik dinleme, çalma listeleri oluşturma ve paylaşma,

    Netflix benzeri olan sadece Premium kullanıcılarına özel YouTube Originals içeriklerine erişim,

    Standart YouTube videolarını izlerken "picture in picture" yani "resim içinde resim" şeklinde farklı uygulamalarda gezinirken kullanabilme,

    İstenilen kanalın videolarını indirme ve dahili hafızadan izleme,

    Abone olunan kanalların son videolarını otomatik olarak indirme,

    YouTube Premium Türkiye fiyatı:

    YouTube Premium, Türkiye'de sunacağı tüm bu hizmetleri 4 farklı paket halinde sunuyor. Tüm paketlerin ilk 4 ayı ise tamamen ücretsiz.

    Tek kişilik bireysel abonelik paketi: 16,99 TL

    5 kişilik aile abonelik paketi: 25,99 TL

    Yalnızca YouTube Müzik aboneliği (Bireysel): 13,99 TL

    Yalnızca YouTube Müzik aboneliği (Aile): 20,99 TL

    YouTube Premium'a nasıl abone olunur?

    Abone olmak için yapılması gereken işlemler çok basit. Bilgisayar ortamında YouTube anasayfasından sol taraftaki menüyü açın, alt bölümde "YouTube Premium" sekmesine tıklayın.

    Mobil uygulamada ise, sağ üstte bulunan profil simgesine dokunarak, "Ücretli Üyelikler" bölümünü açın,

    Her iki seçenekte de yukarıda bahsedilen paketler listelenecek. Listeden dilediğinizi seçip, banka ya da kredi kartını bilgilerinizi girerek YouTube Müzik ve YouTube Premium'u kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Bu işlemlerden önce ilk 4 ay ücretsiz deneyim hakkınız olduğunu unutmadan uygulamayı deneyimlemeye hemen başlayabilirsiniz.

    Kaynak: Yüksek Teknoloji / Yüksek Teknoloji

    Türkiye Yüksek Teknoloji Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title