Haberler

Mengen'de "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması"

Bolu'nun Mengen ilçesinde, İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Bolu'nun Mengen ilçesinde, İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında anaokulu, ilk okul ve orta okul öğrencilerine yönelik "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması" gerçekleştirildi.

Mengen Anadolu İmam Hatip Lisesi çok amaçlı salonunda düzenlenen yarışmaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci, Şube Müdürü Harun Yaşar, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yarışmada, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri, İstiklal Marşı'nı en güzel şekilde okumak için mücadele etti.

Yarışma sonucunda jüri tarafından anaokulu kategorisinde Miray Solak, Burak Uğurlu, Hüseyin Efe Sarı ve Mehmet Hilmi Dündar, ilkokul kategorisinde Derya Satıcı, Belinay Güler, Elif Sude Aydemir, Furkan Çökelez ve Ece Çelik, Ortaokul kategorisinde ise Yakup Emin Dönmezer dereceye girdi.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kutlama programında verileceği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Mengen Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title