Haberler

Menemen'de Can Pazarı

Ambulans Helikopter Olay Yerine 4 Kez İnerek Yaralıları Taşıdı.

AMBULANS HELİKOPTER OLAY YERİNE 4 KEZ İNEREK YARALILARI TAŞIDI

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, yolcu minibüsü ile deri işçilerini taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 21 kişi de yaralandı.

Menemen- Maltepe hattında sefer yapan Salih Bayrak (38) yönetimindeki 35 FC 659 plakalı yolcu minibüsü, bugün saat 08.00 sıralarında Menemen Organize Deri Sanayi Bölgesi yakınlarında, karşıdan gelen Kadir Karakaş (36) yönetimindeki 35 ADV 80 plakalı servis minibüsüyle çarpıştı. Kazada, servis minibüsünün şoförü Kadir Karakaş olay yerinde, araçta bulunan Aslı Elkatmış ise kaldırıldığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi, 21 kişi de yaralandı.

Yaralılar, kara ve helikopter ambulansıyla Menemen Devlet, Karşıyaka Devlet, Atatürk Eğitim ve Araştırma ve Dokuz Eylül Üniversitesi hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan Ebru Yılmaz, Ahmet Kaçıran, Sezgin Aksakal, Serhat Güler ve Caner Kafalı'nın durumlarının ağır olduğu belirtildi. Diğer 16 yaralı ise ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Ambulans helikopterin dört kez olay yerine inerek yaralıları taşıması dikkat çekti.

Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title