Haberler

MENAP 2014 Bankacılık Konferansı'nda İstanbul'da Gerçekleşti

Güncelleme:

Standard Chartered tarafından düzenlenen MENAP 2014 Bankacılık Konferansı'nda, bankacılık sektörünün önemli liderleri, hazine yetkilileri ve uzmanlar İstanbul'da bir araya geldi.

Standard Chartered; Orta Doğu, Afrika ve Pakistan'ın

Bankacılık Sektörü Liderlerini İstanbul'da Buluşturdu.

Kısaca MENAP bölgesi olarak adlandırılan; 15 ülkeyi temsilen 100'ün üzerinde sektör temsilcisinin katılımı ile gerçekleşen Konferans'ta yer alan forumlarda, ağırlıklı olarak bölgesel ve küresel bankacılık sektöründeki fırsatlar ve zorluklar ele alınıyor.

11-12 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul Çırağan Palace Kempinski Otel'de gerçekleşen Konferans'ta yer alan forumlar; ağırlıklı olarak günümüz Bankacılık ve Finans sektöründe mevcut fırsatlar ve karşılaşılan zorluklar konularına odaklanıyor.

Konferans açılış gününde; Orta Doğu – Kuzey Afrika bölgesinde bankacılık sektörünün geleceği ve Çin, Afrika ve Irak gibi yeni pazarlar ile ilgili fırsatlar ele alındı. Standard Chartered'ın Küresel Makro Araştırma Bölümü Başkanı Marios Marathefits tarafından gerçekleşen "Geçiş Sürecinde Dünya" konulu sunum dikkat çekti.

Standard Chartered İslami Bankacılık Orta Doğu Bölgesi CEO'su ve Başkanı Christos Papadopoulos'un yanı sıra; Standard Chartered Bank Finansal Kurumlar Küresel Başkanı Peter Heidinger, Standard Chartered Bank Türkiye CEO'su Dilek Yardım ile birlikte Banka'nın bölgesel yönetim ekibinin kıdemli üyeleri Konferans'a ev sahipliği yapıyor.

Her yıl düzenlenen MENAP Bankacılık Konferansı, Standard Chartered Bank'ın sektörün her kesiminden önemli isimlerini bir araya getirdiği; yerel, bölgesel ve uluslararası bankacılık endüstrisi ile ilgili görüşlerin ve son gelişmelerin paylaşıldığı önemli bir platform olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Standard Chartered Bank Orta Doğu Pakistan İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title