Haberler

    Juventus'lu Asamoah'ın Menajeri: Galatasaray'ın Teklifini Reddettik

    Güncelleme:

    Juventus'ta forma giyen Asamoah'ın menajeri, "Galatasaray'dan teklif aldık ama reddettik. Oyuncum bu sezon burada kalacak." dedi.

    Galatasaray'ın orta saha adayları arasında yer alan Juventus'un yıldız ismi Kwadwo Asamoah'ın menajerinden sarı-kırmızılılarla ilgili ilk açıklama geldi. Igor Tudor'un transferini istediği ismin teklifi reddettiği ortaya çıktı...

    Asamoah'ın Galatasaray'a transferi hakkınında konuşan menajeri Edoardo Crnjar, "Evet Türkiye'den teklif aldık ama reddettik. Nedeni geçerli bir teklif olmaması değil, iyi bir teklifti. Kwadwo, Juventus'tan kolayca ayrılmayacak. Bu sezon da burada kalacak" ifadelerini kullandı.

    JUVENTUS'LU YÖNETİCİLERLE MENAJERİ GÖRÜŞMÜŞTÜ

    Asamoah'ın menajeri Edoardo Crnjar ile Juventus'lu yetkililer son durumu masaya yatırmak için hafta içerisinde bir araya gelmişti.

    Igor Tudor'un, "Joker olarak kullanabileceğim bir isim. Sol bekte sorunu giderir, orta sahada da alternatiflerimizi zenginleştirir. Eğer alabilirsek takıma büyük katkısı olur" ifadesini kullandığı Asamoah'ın ardından artık rotanın alternatif isimlere kırılması bekleniyor.

    24 MAÇTA 1 ASİST

    Orta sahada ve sol bekte görev alabilen Asamoah geçen sezon Juventus'ta 24 maça çıkarken 1 de asist yapmıştı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Kwadwo Asamoah Galatasaray Juventus Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title