Haberler

Memur-sen TOKİ İşbirliği ile Üyelerine Bin 144 Konut Yaptırıyor

Memur-sen Van İl Temsilciliği ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Arasında Yapılan Mutabakat Çerçevesinde Üyeleri Bin 144 Konut Yapılacağı Açıklandı.

Memur-Sen Van İl Temsilciliği ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında yapılan mutabakat çerçevesinde üyeleri bin 144 konut yapılacağı açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre Van il merkezinde Memur-Sen üyeleri için yapılacak konutlar için teminatlar alınmaya başlandı. Açıklamada, 85 metrekare için 2 bin 110 ve daha yüksek metrekareler için de 3 bin YTL teminat alınmakta olduğu belirtilerek "Yaklaşık bir ay sonra yüzde 20 peşinat alınacak, taksitler anahtar tesliminden sonra başlayacak.

Konutlara yoğun bir ilginin olduğu gözlenmektedir. Daha önce müracaat edenler arasından kura çekilerek konutlar sahiplerine verilecek. Müracaat edenler arasından yeterli sayıya ulaşılmazsa, sırada bekleyen yedeklere sırayla hak verilecek" denildi.

(EKİP-MET-Y) 08.03.2008 16:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title