Haberler

Memur-Sen'den 'Fetö Davalarına Müdahil Olun' Çağrısı

Memur Sen Manisa İl Temsilciliğine bağlı sendikaların üyeleri 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde üzerlerinde 249 şehidin fotoğrafı ve isimleri bulunan yeleklerle basın açıklaması gerçekleştirdi.

Memur Sen Manisa İl Temsilciliğine bağlı sendikaların üyeleri 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde üzerlerinde 249 şehidin fotoğrafı ve isimleri bulunan yeleklerle basın açıklaması gerçekleştirdi. Memur Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat da tüm vatandaşlara FETÖ davalarında müdahil olma talebinde bulunmalarını istedi.

15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminin yıl dönümünde toplumun her kesiminde olduğu gibi Memur Sen Manisa İl Temsilciliği de meydana inerek hainleri lanetleyerek şehitler için dua okudu.

15 Temmuz darbe girişiminin üst aklın tezgahı olduğunu ve milletin akıl ve imanıyla aşıldığını dile getiren Memur Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat, "Türkiye ne kadar güçlenirse emperyalizm o kadar kuduruyor, öfkeleniyor. O halde görev bitmiş değil. 15 Temmuz'da çıktığımız sokaklardan evlerimize dönüp uyumaya kalkarsak bizi uykumuzda boğarlar. Darbeciler şimdi mahkemelerde hesap veriyor. 15 Temmuz gecesi ellerimizle yakalayıp adalete teslim ettiğimiz hainler türlü ayak oyunları içindeler. Yıllardır eğitimine aldıkları takiyye ve pişkinlikle hakikati sulandırma, zihinleri bulandırma, davanın seyrini saptırma, darbe girişimini tartışmaya açma, Gülen'i temize çıkarma, zaman kazanma, hakikati zehirleme amacıyla 'kontrollü darbe' söylemini son derece örgütlü bir şekilde, bir plan dairesinde ilmek ilmek örmeye çalışıyorlar. Ama asla meydanlardaki zaferi mahkeme salonlarında kaybetmeyeceğiz. O nedenle FETÖ davalarını takip edelim, müdahil olalım. Mahkeme salonlarının önünde çadırlarımızı kuralım. Milli irade nöbetleri gibi şimdi de adalet nöbetleri tutalım" diyerek, vatandaşları davalara müdahil olmaya davet etti.

Basın açıklaması okunan duaların ardından sona erdi. Basın açıklamasına, Memur Sen Konfederasyonuna bağlı sendika başkanları ve üyelerinin yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memur Sen Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title