Haberler

Memur - Sen'den Çintımar'a Plaket

Memur - Sen Erzurum İl Temsilcisi Zinnur Şimşek ve Beraberindeki Sendika Üyeleri Bugün Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimarı Ziyaret Ederek, Bir Plaket Verdiler.

Memur - Sen Erzurum İl Temsilcisi Zinnur Şimşek ve beraberindeki sendika üyeleri bugün Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimarı ziyaret ederek, bir plaket verdiler.

Memur-Sen İl Temsilcisi Zinnur Şimşek, " 2011 Üniversite Kış Oyunlarının Erzurum için büyük bir kazanç olduğunu herkes biliyor. Bu faaliyetin gerçekleşmesinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün ve il müdürü olarak da sizlerin büyük emeği olduğunu kimse inkar edemez. Bu büyük çalışmalarınızdan dolayı bütün sporcular adına size bu plaketi vermekten onur duyuyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'da, ”Gerçekten bu büyük organizasyonun ilimizde yapılacak olması sadece şehrimiz açısından değil Türkiye açısından büyük bir kazançtır.” diye konuştu.

(AA-İRT-Y)

23.01.2007 18:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title