Haberler

Memorial Ataşehir 1.Yaşında Sağlıklı Bir Yaşam İçin Yürüyor!

Memorial Ataşehir Hastanesi’nin kuruluşunun 1. yılında, sağlıklı yaşama katkıda bulunmak ve sporu teşvik etmek amacıyla, "Ataşehir Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" düzenleniyor.

15 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan yürüyüş, Ataşehir Parkı’nda start alacak. Ataşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen yürüyüşe; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dede, Memorial Şişli Hastanesi’nin dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, Endokrinoloji Uzmanı ve çöl ve buz maratoncusu Prof. Dr. Taner Damcı katılacak. 

Sağlıklı yaşama duyarlı sivil toplum kuruluşları ile gönüllü derneklerin desteklediği; ünlü televizyon programcısı Esra Ceyhan, sanatçı Arzu Yanardağ, oyuncu ve programcı Şebnem Özinal gibi ünlü isimlerin de katılacağı yürüyüşe, tüm Ataşehir halkı da davetli olacak. Yürüyüş; Memorial Ataşehir Hastanesi önünde son bulacak.

Tarih : 15 Mayıs 2011 Pazar

Saat : 09.30

Yer : Ataşehir Parkı

Ayrıntılı Bilgi İçin: 444 7 888


 

Kaynak: Hastane.com.tr / Sağlık

Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title