Haberler

Memorial, Antalya ve Bölgeye Katkı Sağlıyor

2010 yılında, Memorial Antalya Hastanesi’ni Akdeniz Bölgesi için bir referans merkezi olarak faaliyete geçiren Memorial, uluslararası standartları, doktor kalitesi, ileri tıp teknolojisi ve bilimsel çalışmaları ile Antalya başta olmak üzere tüm bölgeye katkı sağlıyor.

2010 yılında, Memorial Antalya Hastanesi'ni Akdeniz Bölgesi için bir referans merkezi olarak faaliyete geçiren Memorial, uluslararası standartları, doktor kalitesi, ileri tıp teknolojisi ve bilimsel çalışmaları ile Antalya başta olmak üzere tüm bölgeye katkı sağlıyor.

Memorial Antalya Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi bölümlerinin, kapak tamiri, minimal invaziv cerrahi ve aort anevrizmalarında vücut ısısı düşürülerek yapılan ameliyatlar, ritim bozukluklarında uygulanan ablasyon yöntemi ile bölgede pek çok ilki gerçekleştirdiği belirtildi.

Hastaların ileri teşhis ve tedavi yöntemleri sayesinde artık İstanbul ya da Ankara'ya gitmeye gerek kalmadan tüm sorunlarının çözümünü sağlayan merkezin kadrosununun güçlendirildiği, Medstar Hayat Hastanesi ile Memorial Antalya Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Bölümleri, Memorial Antalya Hastanesi bünyesinde birleştiği ifade edildi.

Medstar Hayat Hastanesi'nin 2011 yılından bu yana Memorial Sağlık Grubu bünyesinde hizmet veren ve 2013 yılı içinde hisselerinin tamamı Memorial tarafından alınan Medstar Hastaneler Grubu'nun kalp hastanesi olduğu belirtilirken, Memorial Antalya Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nde EKG, EKO ve Efor Testi, Anjiyo gibi tanı yöntemlerinin yanı sıra; stent, balon ve kalp pili uygulamaları, girişimsel kalp kapak ve delik tamirleri uygulanacağı kaydedildi. Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü'nde ise bypass, kapak ameliyatları ve diğer açık kalp ameliyatlarının yanı sıra; küçük kesi (minimal invaziv) kalp ameliyatları, atardamar ameliyatlarından damar ekleme (endovasküler) ameliyatlarına ve varis cerrahisine kadar geniş bir yelpazede ameliyatlar yapılacağı belirtildi.

Kardiyoloji ve Kalp ve Damar Cerrahisi bölümlerinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı olarak hizmet vermeye devam edecek olan Memorial Antalya Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nde Uzman Dr. Nuri Cömert, Uzman Dr. Gürhan Günay ve Uzman Dr. Hüseyin Onur Şahin; Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü'nde ise Op. Dr. Tamer Bakalım ve Op. Dr. Mustafa Kar'ın hasta kabul edeceği açıklandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memorial Akdeniz Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title