Haberler
Güncelleme:

Mehmet Ali Alabora Oyuncular Sendikası'nı Devretti

Gezi Parkı eylemlerinde öne çıkan isimlerden olan Mehmet Ali Alabora, sessizliğini bozdu. Alabora, başkanlığını yaptığı Oyuncular Sendikası'nı devrettiğini duyurdu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (23)

TORANAGA:

baştan size çok kızmıştım ama şuan geldiğimiz nopktada meğer ne kadar halkıymışssınız diyorum. TAKSİME AVM YAPACAĞIM DİYE MİLLETLE POLİSİ KARŞI KARŞIYA GETİRİP ÇATIŞTIRAN ZİHNİYET BU ÜLKEYE VERECECEK BİRŞEYİ OLMAYANLARDIR.

26
48
yanıtYanıtla
köyün delisi:

LONDRADA PİYONLUĞUNU TÜRKİYE KARŞITI AKIMLARA DESTEK VEREREK SÜRDÜRÜR ARTIK.

43
27
yanıtYanıtla
kapkara:

Adamsan bir daha bu ülkeye adım atmazsın. . .

30
26
yanıtYanıtla
gerçek:

gezi zekalı diye kendince dalga geçen makarnacılar. en azından az da olsa bahsedilecek bir zeka ve beyin mavcut çok şükür bizlerde . ya siz o olmayan beyin ve zekanızla bu ülkede akp gittiği zaman nereye kaçacaksınız:)

23
30
yanıtYanıtla
gerçek:

bizim azınlıkta olduğumuzu kim söylediki . makarna ile satın alınmış oylar , iş tehdidi ve vaadi satın alınmış oylar, bakan baskınlarıyla çoğaltılan oylarla siz kendinizi çoğunluktamı sanıyonuz:)bakacaz bu ülke ne aklama partileri ne anavatanlar ne adalet partileri gördü sonları yakındır. hoş size ne söylesek boş siz alışmışsınız hırsızın yanında olmaya onların her dediğine he demeye durmak yok yola devam ama hangi yol:)

yanıt0
yanıt0
gerçek:

bizde aynı şeyden bahsediyoruz zaten. aklama partisinin eski genel başkanı bu halkı kutuplaştırdı bu hale getirdi . demişsinki gözümle görmedim kulağımda duymadım . zaten gözünle gördüm desen gözünü çıkartır hale geldiler. ha bu arada azınlığın bizim lugattaki karşılığı şudur sosyolojik devlette sayısal olarak az manasında kullanılır. ondan sonra azınlık kavramını öğretmeye kalkmayalım lütfen. bide kimse kimsenin piyonu değil ama illaki piyon görmek istiyorsan aklama partisinin arkasından şuursuzca koşanlara bak yeter.

yanıt0
yanıt0
bunun gibi şartalanlar tarih boyunca var:

hiç düşündünüzmü bu adam ne yapmaya çalışıyor bu bir provakatör iş bankası reklamlarında 2. 5 milyon dolar para aldı aldığı paralarla hemen gezi olayları tutmayınca kaçtı bunun gibi çakallara uyan sanatıçı diye diyenlere diyorum bunun gibilerin memlekete bu zamana kadar ne faydası oldu hangi kuruma derneğe yardım yaptığını kaçta ne fakiri doyurduğunu kaç yetime baktığını duydunuz?duyamazsınız bunlar sözde insan sözde toplum sanaçlıları kan emiciler

19
34
yanıtYanıtla
tek_:

hadi lan yağdanlık

yanıt0
yanıt0
tekmal:

tek_mal yağdanlığı alırım eline veririm ailecek şaşarsınız ne olduğuna

yanıt0
yanıt0
İPEK:

BU KORKU SANA ÖMÜR BOYU YETER KAFİR ÇOK KORKAK OLURMUŞ

20
29
yanıtYanıtla
?????:

MÜMKÜNSE GELME.

17
32
yanıtYanıtla
DOĞAN D.:

Yıllarca güzel ülkemizde terör esmesinden nemalanan bu gibi zihniyetler değilmiydi. Artık millet uyandı, şimdi dışarıdan ülkemizi karıştırmaya devam ederler, cesaretsiz piyonlar.

17
25
yanıtYanıtla
Nebahat:

Yabanci basina yalan haber yapmaya benzemedi galiba sayin Alabora bencede omrunun sonuna kadar orda kal . Turkiyenin senin gibi kendini sanatci sanan insanlara ihtiyaci yok diye dusunuyorum

15
26
yanıtYanıtla
ali k.:

en kolay iş iktidar yalakası olmaktır. haksızlıga karşı koyabilmek (hele yalakaların bol olduğu ya da iktidarların güçlü oldugu dönemelerde) erdemli insanların işidir. ol sebepten namussuzluk ve ahlaksızlıklar bitmemiştir tarih boyunca.

21
14
yanıtYanıtla
gezi parkı:

cahiller konuşuyor örümcek beyinliler. . .

8
18
yanıtYanıtla
yorumcu x:

YUKARIDA YORUM YAZAN BU CAHİLLERİN YÜZÜNDEN BU ÜLKEYİ YEDİLER BİTİRDİLER , BUNLARI KULLANAN KİŞİLERDE SALTANAT İÇİNDE HAYATINI YAŞIYORLAR !!!!!!

15
8
yanıtYanıtla
insanoglu:

Adam gibi adamsin Mehmetali ama bizim ülkede gecersiz maalesef

11
8
yanıtYanıtla
Hakkı Seven:

Gezi olaylarına katılanlara hiç iyi niyet besleyemem. Türkiye düşmanlarının istediği gibi davrananlarla işimiz olmaz.

4
12
yanıtYanıtla
aylin:

sakin gelme kardesim, yobazlar unutmaz keserler. yasalarin oldugu ulkeler daha guvenli.

9
6
yanıtYanıtla
arda:

yasalar var, ama gurbetçi adı altında özenilen batı ülkelerine gitmetiye hak etmeli insan, gezi parkına destek verdim, fakat futbolcu bir halt yapmadan milyonları alıp, madencinin 800 liraya ölmesini protesto etmeyen, kavgada silaha bıçağa güvenen korkakları anlatmayanlar vicdanen HAK ETMİYOR YASALAR OLDUĞU BATI ÜLKELERİNDE YAŞAMAYI

yanıt0
yanıt0
uFUK:

AKP=PKK

2
4
yanıtYanıtla
tek vatan tek millet:

vatan haini

3
1
yanıtYanıtla
kenan:

tüh bende sandim GAY olucak. . . :)

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title