Haberler

Melo Bu İsteğiyle 'Yok Artık' Dedirtti,

Galatasaray yılan hikayesine dönen Felipe Melo transferini askıya aldı.

Galatasaray yılan hikayesine dönen Felipe Melo transferini askıya aldı. İtalya'da Juventus ile kıran kırana pazarlıkta bulunan İdari Koordinatör Şükrü Hanedar ve Genel Menajer Cenk Ergün anlaşmanın sağlanmaması üzerine dün Torino'dan İstanbul'a döndü. Brezilyalı oyuncu futbolcu olan kardeşine de bir takım bulunması şartını ortaya atması şaşkınlık yarattı. Juventus'un 8 milyon eurodan aşağı inmediği pazarlıkta, sarı-kırmızılıların son rakam olarak 6 milyon euroyu gözden çıkardığı ve "Bunun 1 euro üzerine çıkmayız? mesajını verdiği bildirildi.

Sambacıya başka bir takımın teklifte bulunmaması nedeniyle bu kararı alan sarı-kırmızılılara Juventus'un yanıtı ise, "8'in altına kesinlikle inmeyiz? oldu. Bunun üzerine görüşmeler tıkandı ve Cim-Bom Melo defterini kapattı. Milliyet'in edindiği bilgilere göre ise, Galatasaray, Juventus ile Felipe Melo'nun menajerlik şirketi Promoesport BC arasında gizli bir bağ olduğunu düşünüyor. Menajerlik şirketinin sürekli olarak, İtalyanların bir departmanı gibi çalışması, Galatasaray Yönetimi'nce, "Aralarında bir anlaşma mı var?? endişesini beraberinde getirdi. Menajerlik şirketinin 1.2 milyon euroluk komisyon ücretinin yanısıra bonserviste belli bir rakamın üzerindeki satıştan da pay alabileceği yorumları geldi. Yok artık Melo!

Galatasaray'da Felipe Melo'nun tavırları da samimi bulunmadı. Yıllık 2.9 milyon euro garanti para ile maç başı ücreti olarak da 20 bin euroya inen 29 yaşındaki orta alan oyuncusunun, futbolcu olan kardeşine de Türkiye'den bir takıma transferinin sağlanmasını istediği, ona da 3 yıllık anlaşma yapılmasının sağlanmasını da şart koştuğu ortaya çıktı.

Melo'yu askıya alan Galatasaray, diğer alternatifleri gözden geçirme kararı aldı. Ancak, sambacının menajerlik şirketinin panik olduğu, kapanan dosyanın atılacak geri adımlarla yeniden açılmasının da ihtimaller arasında olduğu bildirildi.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Galatasaray Felipe Melo Juventus İtalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title