Haberler

Son dakika haberleri | Melikgazi Belediye Meclisi, kapalı iş yerleri ve çalışanlarına yardım kararı aldı

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla kapalı olan iş yerleri ve çalışanlarına yardım yapılması yönünde meclis kararı alındığını bildirdi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla kapalı olan iş yerleri ve çalışanlarına yardım yapılması yönünde meclis kararı alındığını bildirdi.

Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, sosyal belediyecilik ilkesi kapsamında toplumda sosyal dengenin sağlanması amacıyla kapalı olan iş yerleri ve çalışanlarına yardım yapılması yönünde mecliste karar alındığını belirtti.

Salgın döneminde birçok iş yerinin uzun süre hizmet veremediğini aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Dünya genelinde yaşanan pandemiden olumsuz etkilenen ilçemiz esnafına destek olunması için meclis kararı aldık. Özellikle hizmet sektöründe çalışan vatandaşlarımızdan ihtiyaç sahibi olanların belediyemiz sosyal yardımlaşma müdürlüğüne başvurmaları halinde, kendilerine ramazan ayında gıda paketi vereceğiz. Ancak marketler zinciri olarak bilinen bazı marketler ile eczanede çalışanlar bu kapsamda değil."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Palancıoğlu Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title