Haberler

Melikgazi İlkbahar İçin Süs Bitkisi Satın Alacak

Kayseri'de Melikgazi Belediyesi, İlkbahar Döneminde Çiçek Parkı Yapmak Üzere 3 Ayrı Tür de 82 Ayrı Cinste Fidan, Süs Bitkisi ve Çiçek Satın Alacak.

Kayseri'de Melikgazi Belediyesi, ilkbahar döneminde çiçek parkı yapmak üzere 3 ayrı tür de 82 ayrı cinste fidan, süs bitkisi ve çiçek satın alacak.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilkbaharın gelmesi ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde hummalı bir çalışma başladığını ve ilçenin bir çiçek bahçesine dönüşmesi için ihale ile 82 ayrı cinste fidan, süs bitkisi ve çiçek satın alınacağını söyledi. İbreli fidan 9 cins, yapraklı fidan 6 cins, süs bitkisi 15 cins ve özel süs bitkisinden 19 cins, dış mekan çiçeği 16 cins ve saksı çiçeğinden ise 17 cins olmak üzere 82 ayrı cins fidan ve mevsimlik çiçek alınacağını dile getiren Başkan Büyükkılıç, çevre temizlik vergisinden elde edilen gelirlerin yine çevre koruma ve güzelleştirilmesine harcandığını söyledi. 10 Mart günü saat 11.00'de Melikgazi Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak ihale ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ilkbahar çalışmasına başlatılmış olacağını ifade eden Büyükkılıç, alımı yapılacak olan fidan, süs bitkisi ve çiçeklerin ilçenin muhtelif yerlerine ekilmesi ile ilçenin çiçek bahçesine dönüşeceğini de sözlerine ekledi.

(YS-Y) 04.03.2008 16:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title