Haberler

Melikgazi'den Çalışanlara Kışlık Giyim

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çevre ve temizlik işleri ile park ve bahçe çalışanlarına kışlık elbise ve ekipmanları satın alınacağını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çevre ve temizlik işleri ile park ve bahçe çalışanlarına kışlık elbise ve ekipmanları satın alınacağını söyledi.

Referans belediye çalışanlara ayni ve nakdi alacakların her zaman tam ve zamanında ödendiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, temizlik işleri ile park ve bahçeler birimlerine çalışan işçilerin sağlıklarına büyük önem verdiklerini ve mevsimine göre iş elbisesi ile sağlık malzemelerini satın alarak dağıtımın yapıldığını kaydetti

Belediye çevre ve temizlik birimlerinde çalışan personele her yıl iş elbisesi, kaban, mont, ayakkabı, şapka, pantolon, eldiven, ağız maskesi, baret gibi malzemelerin alındığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, bu birimlerde çalışanların belli aralıklarla kan örneklerinin alınarak, analizinin yapıldığını ve sürekli sağlık kontrolünden de geçirildiğini ifade etti.

Kayserililerin her sabah temiz bir çevrede güne başlattıklarını çünkü bu temizliğin gerçekleştirilmesinde 400 temizlik işçisinin akşam 22.00 ile sabah 06.00 arası genel temizlik yaptıklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, "Temizlik çalışmasının daha etkin, verimli ve koordineli yapılabilmesi için şehri doğu ve batı kısımları olmak üzere iki bölüme ayırdık. İki ayrı şirkete temizlik işini ihale ettik. Böylece planlama daha dar alanda yapılarak işin verimliliği artmaktadır. Toplam da 670 işçi ve 100 şoföre olmak üzere 770 çalışana kışlık elbise ve sağlık malzemesi olmak üzere dağıtımı gerçekleştirilecektir" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title