Haberler

Melikgazi'deki Kıyafet Kutuları Sosyal Belediyeciliğe Örnek

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içinde bulunan 150 adet kıyafet kutusunun, sosyal belediyecilik anlayışının göstergesi olduğunu söyledi.

Melikgazi Belediyesinin özellikle sosyal belediyecilik ile toplumda paylaşım ve dayanışmayı artıcı çalışmalardan dolayı büyük takdir topladığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen modern belediyecilik takdir toplamaktadır. Bizim kullanmadığımız kıyafetlere başkasının ihtiyacı olabilir. Toplumsal dayanışmayı ve yardımlaşmayı yaygınlaştırmak, israfı önlemek ve karşılıklı sorumluluk duygusunun gelişmesi için ilçemizin belirli bölgelerinde kıyafet toplama kutularımız bulunmaktadır. İaşe, ekmek, giyim ve kırtasiye yardımları ile toplumda sosyal dengeyi oluştururken toplumsal barışı ve dayanışmayı da güçlendirmektedir. Başlatmış olduğumuz kıyafet toplama kampanyası ile bugüne kadar150 noktada120 TONkıyafet toplanarak kullanılabilecek veya kullanılmayacak olanlar şeklinde ayırt edilerek kullanılabilecek olanlar ihtiyaç sahiplerine teslim edilerek toplumsal paylaşma ve dayanışma sağlanmış olmaktadır. Kullanılmayacak durumda olanlar ise geri dönüşüme gönderilmektedir. Bu uygulamayla hem geri dönüşümü sağlıyor, hem de ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Böylece evde kullanılmayan giysiler doğru adres kıyafet toplama kutularımız" dedi.

Sosyal belediyecilik çalışmasının çok önemli olduğunu ve bu çalışmaların Kayseri'ye hizmet bütünlüğü olarak yansıdığını belirten Başkan Büyükkılıç, Melikgazi'ye yapılacak her yatırımda özellikle mesleki oda ve derneklerle koordineli çalışıldığını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title