Haberler

Melikgazi'de asfalt çalışmaları devam ediyor

Güncelleme:

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 30 Ağustos Mahallesinde 6 sokakta devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 30 Ağustos Mahallesinde 6 sokakta devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Mahallede geniş çaplı bir çalışma yapıldığını söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, "Belirlediğimiz program dahilinde Melikgazi'de sıcak asfalt çalışmalarımıza, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak toz ve çamurdan korumak için hız kesmeden devam ediyoruz. 30 Ağustos Mahallemizdeyiz. Mahallede tam 6 sokağımızı sıfırdan asfaltlıyoruz. Toplamda 3 kilometrelik alanda asfalt çalışması yapmış olacağız. Tüm mahallemizde asflat çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin konforunu sağlamak için yeni yollar da açıyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak teknik işlerimizde kullanmak üzere bir çok araç satın aldık. Araç filomuzu hzimetlerimiz için sürekli güncelliyoruz. Çok şükür Melikgazi Belediyesi olarak Türküye'nin en nitelikli belediyelerinden biri olarak çalışıyoruz. Bundan sonra da yeniliklerle belediyemizi çok daha iyi bir noktaya getireceğiz." dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu, ekiplerin, asfalt serim çalışmalarının yanı sıra acil ihtiyaç duyulan birçok sokak ve caddede yama ve kaldırım çalışmalarına da devam ettiklerini kaydetti. 30 Ağustos Mahalle Muhtarı Tarkan Çolak ise, "Mahallemiz adına büyük bir şükran duyuyoruz. Kenar mahalle diye bölgemiz hizmetten yoksun kalmadı. Taleplerimizi kırmadan yerine getiriyorsunuz. Başkanımıza ve ekibine ilgisi ve hizmetleri için teşekkür ederim." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Palancıoğlu Melikgazi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title