Haberler

Melike Taner ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Acun Ilıcalı'dan Şaşırtan Açıklama!

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Şeyma Subaşı'ndan boşanan Acun Ilıcalı, yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Melike Taner hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na benzerliğiyle dikkat çeken ve Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı iddia edilen Melike Taner hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"GÖRMEDİM, DUYMADIM, TANIMIYORUM"

Ünlü isim Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından "Melike Taner ile aşk yaşıyor" iddialarına son noktayı koydu. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Acun Ilıcalı, "Melike Taner isimli kişiyi görmedim, duymadım, tanımıyorum. Bilgilerinize..." ifadelerini kullandı.

Melike Taner ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Acun Ilıcalı'dan Şaşırtan Açıklama!

BİRLİKTE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, geçtiğimiz Kasım ayında sürpriz bir şekilde boşandı. Boşanmanın üzerinden 4 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Acun Ilıcalı'nın aşk hayatı, magazin kulislerinde en çok konuşulan konulardan biri oldu. 2017 güzeli Itır Esen'le aşk yaşadığı konuşulan Ilcalı'nın Melike Taner'le birlikte olduğu iddia edildi.

Melike Taner ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Acun Ilıcalı'dan Şaşırtan Açıklama!

İDDİALARI DOĞRULAR NİTELİKTE PAYLAŞIM YAPTI

Sosyal medya hesabından Dominik'te olduğu anlaşılan Melike Taner, iddiaları doğrular nitelikte bir paylaşım yaptı.

Melike Taner ile Aşk Yaşadığı İddia Edilen Acun Ilıcalı'dan Şaşırtan Açıklama!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Sosyal Medya Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (27)

ALİ:

İpini koparan acuna yamanmaya çalışıyor. . . Bu kızlar inanılmaz ezik. . .

12
0
yanıtYanıtla
TUNCTUNC:

ACUN ADAMIN DIBIDIR. KIMSE ONUN KADAR FAKIRLER YARDIM YAPMIOR. . AMA MAHLESEF DÜNYAYA EN COK APTALI SALAGI KÜLTÜRSÜZ OLANI TÜRKIYEDEN CIKIYOR. . AFERIM ACUN COK IYI BIR ACIKLAMA YAPMI$. .

5
5
yanıtYanıtla
...:

Itırla ilgili bir açıklama yapmadığına göre. . . . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
Çocuğunu düşünüyor:

Annesine benzer olsun, çocuk yadırgamasın diyor

5
0
yanıtYanıtla
Sarışının adı esmerin tadı:

Gel gör ki Acun sarışınlara sardı

3
1
yanıtYanıtla
adana is coming:

KIZ GÜZELMİŞ BABA

4
0
yanıtYanıtla
TUNCTUNC:

AYNEN ÖYLE OGLUM.

yanıt3
yanıt0
TUNCTUNC:

Acuna zorla kendilerini yapi$tiriyorlar acunda bir insan. . Aralarindaki ya$ farkindan kimse bahsetmiyor. Yeterki acun ilgi göstersin ondan sonra hemen cocuk yap hayatini kurtar acunda para cok e$ek gibi ödesin. . yazik ya ben acuna cok aciyorum. .

3
0
yanıtYanıtla
mühendis:

acunun adı çıktı dokuza inmez sekize dur daha kimler çıkacak baam

2
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

acun bey ne zaman ne yapacağını bilir keşke bizimde acun abi ğibi biri olsa arkamızda o iyi biri

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title