Haberler

Melike Malkoç, Fenerbahçe forması altında 4. şampiyonluğunu hedefliyor

Fenerbahçe sporcusu Zonguldaklı milli atlet Melike Malkoç, Portekiz'de yapılacak Avrupa Şampiyonası Genç Kulüpler Kupası'nda sarı-lacivertli forma altında dördüncü şampiyonluğunu yaşamayı hedefliyor.

Fenerbahçe sporcusu Zonguldaklı milli atlet Melike Malkoç, Portekiz'de yapılacak Avrupa Şampiyonası Genç Kulüpler Kupası'nda sarı-lacivertli forma altında dördüncü şampiyonluğunu yaşamayı hedefliyor.

Atletizm Antrenörü Utku Duman'ın keşfettiği ve geleceğin sporcusu olarak görülen milli atlet Melike Malkoç, yeni başarılara imza atmayı hedefliyor. Malkoç, Fenerbahçe forması altında 21 Eylül Cumartesi günü Portekiz'de yapılacak Avrupa Şampiyonası Genç Kulüpler Kupası'na katılacak. Melike Malkoç, şampiyona da Fenerbahçe forması altında takım halinde 4x100 ve 4x400 ter dökecek. Malkoç 3 yıldır Fenerbahçe forması altında katıldığı şampiyona da takım halinde son 3 yıldır şampiyon oldu.

Melike Malkoç, katılacağı şampiyonada bu yıl dördüncü şampiyonluğu yaşamayı hedefliyor. Öte yandan Fenerbahçe'nin 8 Avrupa şampiyonluğu bulunurken, bunların üçü üst üstü oldu. Milli atlet, Fenerbahçe forması altında yarın sabah İstanbul'da kampa girerek akşam ise Portekiz'e hareket edecek. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Portekiz Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title