Haberler

Melih Gökçek: Binaya Ateş Açan Sarhoş mu Yoksa Terörist mi Ortaya Çıkacak

Güncelleme:

Ankara BŞB Başkanı Melih Gökçek, belediye binasının kurşunlanmasına ilişkin yaptığı açıklamada ''Bir sarhoşun atışı mıdır yoksa teröristin atışı mıdır ortaya çıkacak'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gece saatlerinde belediye binasına ateş açılmasıyla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Gökçek açıklamasında, ''Bir sarhoşun atışı mıdır yoksa teröristin atışı mıdır ortaya çıkacak'' dedi.

''HERHANGİ BİR YARALI YOKTUR''

Gökçek yaptığı açıklamada; '' Dün gece bir araçtan belediye binamızın 3, 11 ve 16. katlarına isabet eden üç el atış yapılmıştır. Belediye binası o anda boş olup, herhangi bir yaralı yoktur... Bir sarhoşun atışı mıdır, yoksa bir teröristin atışı mıdır, polisin çalışması ile inşallah ortaya çıkacaktır'' ifadelerini kullandı.

''BOŞ BİNAYA KURŞUN SIKMAK KORKAKLIĞIN TA KENDİSİDİR''

Açıklamalarına devam eden Gökçek, '' Amaç göz korkutmaksa, boş binaya gece kurşun sıkmak korkaklığın ta kendisidir. Hak bildiğimizden bir adım geri dönen namerttir.'' dedi

''HER İKİ YERE DE KURŞUN SIKTIRAN MUHTEMELEN AYNI ELLERDİR''

Gazeteci İrfan Değirmenci'nin evinin dekurşunlandığına dikkat çeken Gökçek, '' İrfan Değirmenci'nin de evi kurşunlanmış. Muhtemelen her iki yere kurşun sıktıran aynı ellerdir. Yani Türkiye'yi karıştırmak isteyenler...'' dedi.

''İRFAN DEĞİRMENCİYE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM''

Gökçek, ''Türkiye, batı'nın ve FETO'nun talimatlarıyla oynanan bu oyunlara düşmeyecektir. İrfan Değirmenci'ye geçmiş olsunj diyorum'' dedi.

''TERÖRE KARŞI ORTAK TAVIR ALMAK BOYUN BORCUMUZDUR''

Açıklamalarını sürdüren Melih Gökçek, ''Fikren taban tabana zıt olsak da, teröre karşı ortak tavır almak boyun borcumuzdur'' ifadelerini kullandı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Melih Gökçek Twitter 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title