Haberler

Meksika'yla Anlaşmak Üzere Olduklarını İlan Etti

ABD Başkanı Donald Trump, 24 yıldır devam eden Kuzey Amerika Serbest Ticaret Antlaşmasını (NAFTA) düzenlemek için Meksika ile anlaşmaya varmak üzere olduklarını ilan etti.

ABD Başkanı Donald Trump, 24 yıldır devam eden Kuzey Amerika Serbest Ticaret Antlaşmasını (NAFTA) düzenlemek için Meksika ile anlaşmaya varmak üzere olduklarını ilan etti. Kuzey Amerika Serbest Ticaret Antlaşmasının (NAFTA) ABD lehine düzenlenmesi gerektiğini söyleyen ABD Başkanı Donald Trump, anlaşmanın diğer ortakları olan Meksika ve Kanada ile müzakerelere devam ediyor. Trump sosyal medya sitesi üzerinden Meksika ile anlaşmaya az kaldığını ifade eden "Meksika ile büyük anlaşma iyi gözüküyor" paylaşımında bulundu.

"ANLAŞABİLİRİZ" Meksika Ekonomi Bakanı İldefonso Guajardo ise ABD ile anlaşmaya varabileceklerini açıkladı ancak konunun hala çok karışık ve önemli olduğunu bildirerek, henüz hiçbir şeyin kesinleşmediğinin altını çizdi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title