Haberler

Mehtap Ar Çocuk Tiyatrosu Erfelek'te

Sabancı Vakfı'nın desteğiyle sanat yolculuğuna devam eden Mehtap Ar Çocuk Tiyatrosu, bu yıl sergilediği 'Okumak, Okumak, Okumak' adlı müzikal oyunu, Erfelek ilçesinde öğrencilerle buluşturdu.

Erfelek Belediye Sinema ve Konferans Salonunda 2 seans olarak gösterime sunulan oyun Yunus Emre ve Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından büyük ilgiyle izledi.

'Okumak, okumak, okumak', öğretmenlerinin "büyüyünce ne olacaksınız?" sorusuna yanıt arayan öğrencilerin öyküsünü anlatıyor. Oyun, 10 yıl sonra buluşan çocukluk arkadaşlarının hayallerinin ne yönde değiştiğini anlatarak, eğitimin önemine dair mesajlar veriyor.

Şarkı sözleri Aysel Gürel ve Ayla Çelik'e ait olan oyun, danslar, efektler ve ışık oyunlarıyla renklendirilmiş.

Ünlü sanatçı Müjde Ar'ın kardeşi ve Aysel Gürel'in kızı olan Mehtap Ar,

"Eğitimin önemini çocuklara tiyatro diliyle anlatmak ve cahilliğin ortadan kalkmasına katkı sunmak amacıyla yollara düştüklerini ve bu konuda kendilerine gerekli imkanları sunan Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz'e, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Çelik'e, Erfelek İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Öztürk'e teşekkür ettiğini, böyle kültür ve sanata duyarlı yöneticilerle tanışmaktan mutluluk duyduğunu" belirtti.

Tiyatro ekibi gösteri sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Öztürk ve Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek'i ziyaret ettiler.

Öztürk, "Çocuklarımıza güzel bir gösteri eşliğinde anlamlı bir mesaj verildi. Çok güzel bir amaçla yollara düşmüş olan Mehtap Ar ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

- SİNOP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title