Haberler

Mehmet Yüksel Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde MHP GİRESUN KEŞAP belediye başkan adayı olan Mehmet Yüksel isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde MHP GİRESUN KEŞAP belediye başkan adayı olan Mehmet Yüksel isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. GİRESUN KEŞAP ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Mehmet Yüksel isimli MHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde MHP GİRESUN KEŞAP adayı Mehmet Yüksel kimdir? MHP GİRESUN KEŞAP adayı Mehmet Yüksel yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Yüksel Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde MHP GİRESUN KEŞAP belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Yüksel KEŞAP ilçesinde % 6,95 oranında oy almıştır. KEŞAP ilçesinde % 6,95 oranında oy olan Mehmet Yüksel adlı MHP adayı toplamda 386 adet oy sayısına ulaştı.

GİRESUN KEŞAP ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Yüksel MHP Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title