Haberler

Mehmet Yozgatlı: Benim İçin Fenerbahçe Artık Bitti

Beşiktaşlı Futbolcu Mehmet Yozgatlı, Turkcell Süper Lig'de Bu Sezon Kesinlikle Şampiyon Olacaklarına İnandığını Söyledi.

Beşiktaşlı futbolcu Mehmet Yozgatlı, Turkcell Süper Lig'de bu sezon kesinlikle şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

Sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Mehmet Yozgatlı, siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik çıkardığı Yavru Kartal dergisinin kasım sayısında, Yavru Kartal Fun Club üyeleri Cansu Cengiz ve Berke Furkan Yüksel'in sorularını yanıtlarken, “Kesinlikle şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

Mehmet, “Hala içinizde Fenerbahçe ruhu var mı?” şeklindeki bir soruya, “Benim için Fenerbahçe artık bitmiştir. Futbol hayatımda yeni bir sayfa açtım ve artık önemli olan tek şey Beşiktaş'ın başarısı” diye yanıt verdi.

Beşiktaş'a gelişini, “Öncelikle büyük bir takıma gitmek istiyordum. Beşiktaş da büyük ve hedefleri olan bir takım. Almanya'dan teklif olduğu halde daha mutlu olacağımı düşündüğüm için Beşiktaş'a geldim” diye yanıtlayan Mehmet Yozgatlı, BJK İnönü Stadı'na Beşiktaş formasıyla ilk kez çıktığı andaki hislerini ise, “Taraftarlarımızın önünde olmak muhteşem bir duyguydu. Futbol hayatımda ilk defa bu kadar heyecanlandığımı söyleyebilirim. İnanılmaz ve anlatılması zor bir gündü” diye anlattı.

Futbol kariyeri boyunca daha önce formasını giydiği Galatasaray ve Fenerbahçe'de şampiyonluklar yaşadığını vurgulayan Mehmet Yozgatlı, “Üç büyük kulüpte de futbol oynamam beni en çok mutlu eden durumlardan bir tanesi. Çünkü bu herkese nasip olmayacak bir tecrübe. Önceki iki takımımda şampiyonluk yaşadım. Umarım bu mutluluğu bu sezon Beşiktaş forması altında yaşayacağım” dedi.

Mehmet Yozgatlı, “Beşiktaş'a gelmeden önce taraftarlarımızdan çekiniyor muydunuz?” şeklindeki soruyu ise, “Oynadığım üç büyük kulüpte de bu duyguyu yaşadım. Beşiktaş'la oynarken içimizde hep bir korku olurdu. Hem taraftarlardan hem de oyunculardan çekinirdik. Bu tecrübemden dolayı, şu anda rakip oyuncuların nasıl korktuğunu görebiliyorum. Ayrıca o zaman çekindiğim taraftarların şimdi arkamda olması bana güven veriyor” diye yanıtladı.

Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve futbolu burada bırakmak istediğini anlatan Mehmet, Beşiktaş taraftarını tek kelimeyle muhteşem bulduğunu vurgulayarak, “(Kartal gol gol gol) tezahüratını çok seviyorum. Beni çok fazla coşturduğunu söyleyebilirim” dedi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam hakkındaki görüşleri de sorulan Mehmet Yozgatlı, “Ertuğrul Sağlam bize bir antrenör değil, ağabey gibi yaklaşıyor. Hem futbolla ilgili hem de özel hayatımızla ilgili her şeyi konuşabiliyoruz. Kayserispor'da çizdiği başarılı grafikten sonra Beşiktaş'ın başına geçti. Ben kendisini çok seviyorum ve ona güveniyorum” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title