Haberler

Mehmet Yıldız: Resmi Teklif Yok

Süper Lig'in Flaş Takımı Sivasspor'un Golcüsü Mehmet Yıldız, Hakında Son Zamanlarda Çıkan Transfer Haberlerine Açıklık Getirdi.

Süper Lig'in flaş takımı Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, hakında son zamanlarda çıkan transfer haberlerine açıklık getirdi.

Sivasspor Başkanı: Teklif gelirse satarız

Hafta sonu Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Sivasspor, maçın hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü.

Galatasaray yenilgisini unuttuklarını belirten Mehmet Yıldız, "Galatasaray karşısında istemediğimiz bir yenilgi aldık. Karşılaşmanın henüz 10'uncu dakikasında iki önemli futbolcumuzu sakat vererek karşılaşmaya başladık.Maçı kazanacak çok net pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. 83'üncü dakikada kendi bireysel hatalarımızdan yediğimiz gollerle mağlup duruma düştük. Yapacak bir şey yok. Bu karşılaşmayı unuttuk. Artık önümüzdeki Gençlerbirliği karşılaşmasına bakacağız. Bu karşılaşmayı kazanarak ligi iyi bir yerde bitirip 2'inci yarıyada buna göre hazırlanmak istiyoruz" dedi.

Son zamanlarda basında yer alan transfer haberlerinde açıklık getiren Mehmet Yıldız, "Şunu söylemek istiyorum. Ben illa Sivasspor'dan gideceğim diye bir şey yok. Ama iki kulüp ve benim menfaatlerim içerisinde olaylar gelişirse olur. Ama bana şu anda gelen resmi bir teklif yok. 'Sivasspor'dan ayrılmak istiyorum' diyede bir şey söylemedim." dedi. Galatasaray'a transferi konusundaki haberlere değinen Yıldız, "Öyle bir şey olsa benim haberim olurdu. Bülent hocam bunu bana söylerdi. Şu ana kadar bana gelen bilgi yok. Ama kulüpler kendi arasında konuşuyorsa onuda bilemem. Bende her Anadolu kulübünde oynayan futbolcu gibi 4 büyük kulüpte futbol oynamak istiyorum." diye konuştu.

Hafta sonu 4 Eylül Stadı'nda Gençlerbirliği ile yapılacak olan karşılaşmayı değerlendiren Yıldız, "Gençlerbirliği şu anda ligde puan durumu itibariyle kötü yerde ama oldukça güçlü ve diri bir takım. Bu karşılaşmaya iyi hazırlanıp evimizdeki galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Bu karşılaşmayı da kazanıp ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek ve 2'inci yarı öncesi devre arası kampında iyi hazırlanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz." dedi.

Maç hazırlıklarını kulüp tesislerinde karla kapalı sahada yaptığı antrenmanla sürdüren Sivasspor'da sakatlıkları devam eden kaleci Petkoviç, Yasir, Gökhan, Sedat ve Balili ile kart cezasılısı olan Abdurahman forma giyemeyecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title