Haberler

Mehmet Topal: Şampiyonluğu Yeniden İstiyoruz

Galatasaray'ın genç futbolcusu Mehmet Topal, yeni sezonda da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

(A) Milli Takım'da sergilediği futbolla beğeni toplayan Mehmet Topal, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamalarında, takımdaki arkadaşlık düzeyinin çok iyi olduğunu aktararak, ''Şu an çok güzel bir ortam var. Arkadaşlık yine çok iyi. Geçen sezon yaşadığımız şampiyonluğu bu sezon yeniden istiyoruz'' dedi.

Geride kalan sezona oranla çok daha fazla tecrübe sahibi olduğunu söyleyen genç futbolcu, ''Kendime olan güvenim daha çok geldi. Milli Takım'daki başarımızın ve yaşadığımız lig şampiyonluğunun bunda büyük payı var. İnşallah ben de kazandığım tecrübeyi, özgüvenimi bu sezon takıma olumlu bir şekilde yansıtırım'' diye konuştu.

Milli Takım'da iyi bir performans ortaya koyduğunu ve bu nedenle ister istemez talipleri olduğunu anlatan Mehmet Topal, şunları söyledi:

''Ben zaten her zaman söyledim, şu an Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde oynuyorum. Ben Galatasaray'a gözü kapalı imza attım. 'Kaç seneymiş' diye hiçbir zaman bakmadım. Çünkü Galatasaray benim yuvam, ailem. Ben Galatasaray'da çok mutluyum. Mehmet Topal'ı Mehmet Topal yapan Galatasaray'dır. Onun için ben kulübüme çok şeyler borçluyum. Tabii ki benim de hedeflerim var. Ben de Avrupa'da daha iyi liglerde oynamak istiyorum. Teklifler olduğu zaman elbette kulübe gelecektir. Başkanımız olsun, yöneticilerimiz olsun, tüm camiamız müsaade ederlerse, ben de Avrupa'da oynamak isterim. Ama onlar 'Kal, Galatasaray'da futbolu bırak' derlerse, gözü kapalı hiç düşünmeden Galatasaray'da mücadelemi devam ettirim.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title