Haberler

    Mehmet Topal: Benfica'yı Kadıköy'den Çıkarmayız

    Güncelleme:

    Benfica yenilgisi sonrası konuşan Fenerbahçeli Mehmet Topal, "Tamamen karambolden bir gol yedik. Kadıköy'de taraftarlarımız bizi desteklediği müddetçe turu geçen taraf biz olacağız." dedi.

    Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica'ya 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Mehmet Topal açıklamalarda bulundu.

    Mehmet, iyi savunma yaptıkları belirterek rövanş maçında taraftar desteğiyle turu geçeceklerine inandığını belirtti.

    "İNANILMAZ ATMOSFERDE OYNAYACAĞIZ"

    Sezonun ilk maçlarının her zaman zor geçtiğini belirten Mehmet, "Takım halinde çok iyi defans yaptık. Çok fazla pozisyon da vermemeye çalıştık ama karambolden bir gol yedik. Tabii ikinci maç da var. Kadıköy'de taraftarımızın önünde inanılmaz bir seyirci atmosferinde oynayacağız. Taraftarlarımız bizi desteklediği müddetçe Kadıköy'den kolay kolay çıkacaklarını zannetmiyorum. Bu maçı unutup önümüzdeki lig maçına konsantre olmak zorundayız. İkinci maçta taraftarımızın da desteğiyle turu geçmek istiyoruz" dedi.

    "TURU GEÇEN TARAF BİZ OLACAĞIZ"

    Kadıköy'de taraftar desteğiyle turu geçeceklerine inandığını belirten tecrübeli oyuncu, "Yetenekli oyuncuları var, bunun farkındaydık. Gerçekten maça çok iyi hazırlandık. Hocamız gerekli taktikleri verdi ve kontrol etmemiz gereken oyuncuları da tek tek söyledi. Tamamen karambolden bir gol yedik. Kadıköy'de taraftarlarımız bizi desteklediği müddetçe turu geçen taraf biz olacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Topal Kadıköy Benfica Spor Haberler

    500

    Yorumlar (35)

    BARO:

    bu cehennem nerede la ben mi göremiyorum yoksa ordan vardar çıkmadı mı :D

    7
    1
    yanıtYanıtla
    mehmet topal kim ya:

    geçen yıl bayerni desteklersin şimdide vatan millet sakarya he. ne çirkef bu fenevliler. bu çirkefbahçelilere az bile. benfica tur atlayınca istanbulda benfica bayraklarıyla tur atacağım. geçen sene resmi web sitenizden bayern müziği yayınladınız. size az bile yapılıyor pislikbahçeliler. sizde ruh yok. Türkiye geçen sene alman hükümetiyle fetöcüleri beslemesi yüzünden düşmanken yaptınız birde. sizin karakteriniz ve Türklüğünüz bu kadar. hadi ikileyin şimdi.

    5
    3
    yanıtYanıtla
    FERİT:

    yavvv akşam tek kale oynadınız kadıköyde ne değişecek Allah aşkına ya

    3
    4
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın.:

    MEHMET TOPAL DİRAR KALDIRIM BUNLARIN HEPSİ HURDA GÖNDERİN TAKIMDAN

    4
    2
    yanıtYanıtla
    1903:

    Zuhahahahaa mehmet topal gibi yılların vasat topcusundan başka yorum beklenmezdi

    5
    1
    yanıtYanıtla
    sezar:

    topal taraftar olarak sız elenın bagrımıza basarız. ama patates gıbı oynarsanız asıl bız sızı o staddan cıkarmayız. kac yıl oldu 4 yıldızı beklıyorz

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Izzet Demir:

    Dünkü oyununuzla mi Kadikoyden çıkamaz diyorsun. Dün sözde Iyi defans yaptınız ama adamlar dünyaları kaçırdı. Sizde istek olmazsa isterse stadda 100.000 taraftar olsun ne yazar.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    TR:

    eğer siz turu geçin arkadaşlarada dedim ortama kına yakacağım.ama şu bir gerçek güzel oynayacağınızdan eminim varınızı yoğunuzu ortaya koyacağınızdanda eminim ama göz görüyor.takımda çok eksik var canım topal kardeşim inşallah dediğin olurda bizde kınamızı yakarız.......

    5
    0
    yanıtYanıtla
    BJK:

    Al işte bir beşiktaşlı olarak fenerin alması diliyordum ama gelipte böyle boş boş konuşuyorlar sonra fenere takınlısınız diyorlar kardeşim kadiköyden çıkamaz diyorsun sonra gelecek burdada elinize topu verip yollucak sonra madara olacaksınız sus işte en iyisi yenersen helal diyek yenilirsende adamlar iyi oynadı diyek ama yok birboş konuşma artislik sonra yeniliyonuz sonra yok şundan yenildik yok bundan yenildik yürü benfica ozaman

    4
    1
    yanıtYanıtla
    benficaya başarılar:

    en güzel ikinci maçta benfica t. direktörünün başına taş atın yaralayın maç tatil olsun. öyle kurtulursunuz fark yemekten :)))

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title