Haberler

Özhaseki, Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'nın açılış törenine katıldı

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'nın açılış törenine katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'nın açılış törenine katıldı.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Özhaseki, şampiyonanın tüm sporculara hayırlı olmasını diledi.

Karatenin disiplin sporu olduğunu vurgulayan Özhaseki, bu sporun öz güven kazandıran ve insanlara karşı saygılı olmayı öğreten bir spor olduğunu da belirtti.

Son yıllarda Türkiye'de yapılan çalışmalarla, dünya çapında madalyaların geldiğini kaydeden Özhaseki, "Olimpiyatlarda karatede 4 madalya aldık. Federasyonu, sporcuları görünce göğsü kabarmayan bir Türk oldu mu? Onlar bizim iftihar vesilemiz. Gurur duyuyoruz. Bu yavrularımız da inşallah ileride aynı başarıyı yakalayacaklardır." diye konuştu.

Spordan başarının iki temel ayağı olduğuna dikkat çeken Özhaseki, bunlardan birincisinin tesisler, diğerinin ise sıkı çalışmak olduğunu aktardı.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör ise federasyon olarak ülkenin yarınları olan gençliği yetiştirme sorumluluğunun bilincinde olduklarını dile getirdi.

Kör, gençleri, vatan millet ve şanlı al sancak sevgisiyle yetiştirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını kaydetti.

Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Kadir Has Şehir Stadyumu'na geçerek, burada Esat Delihasan Spor Salonu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özhaseki AK Parti Kayseri Türkiye Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title