Haberler

Mehmet Işıkoğlu Cinayetinin Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Adana’da kaybolduktan 35 gün sonra 14 yerinden bıçaklanmış halde cesedi bulunan Mehmet Işıkoğlu’nun katil zanlıları, adliyeye sevk edildi.

Adana'da kaybolduktan 35 gün sonra 14 yerinden bıçaklanmış halde cesedi bulunan Mehmet Işıkoğlu'nun katil zanlıları, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, evli ve 1 çocuk babası Mehmet Işıkoğlu, 21 Ocak'ta eşine "Arkadaşımla silah alım-satım işine giriyoruz. Bu işte çok para var, biz de çok para kazanacağız" diyerek evinde bulunan 7 bin 700 liralık birikmiş parasını yanına alarak, 2 saat içerisinde döneceğini söyleyip evden ayrıldı.

Gece saat 23.00 sularında eşini arayan Mehmet Işıkoğlu, belirttiği saatte eve gelmedi. Bir süre bekleyen ailesi, emniyete kayıp başvurusunda bulundu. İddiaya göre, Işıkoğlu'nu arama çalışmaları devam ederken baba Ramazan Işıkoğlu'na bilinmeyen bir telefon çağrısında Mehmet Işıkoğlu'nun güvende olduğu bildirildi. Çağrının Adana'nın Ceyhan ilçesinde bulunan bir ankesörlü telefondan geldiği ortaya çıktı. Gözü yaşlı aile, Mehmet Işıkoğlu'nun bulunması için çareyi televizyon programlarında aradı.

Mehmet Işıkoğlu'nu arama çalışmaları sürerken 25 Şubat'ta Karataş ilçesinde çobanlık yapan bir vatandaşa ait köpeklerin toprağı eşelemesi üzerine kumların altında çıkan, 14 yerinden bıçaklanmış cesedin Mehmet Işıkoğlu'na ait olduğu DNA testi sonucunda belirlendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü özel bir tim kurarak Mehmet Işıkoğlu'nun cinayet zanlılarını aramaya koyuldu. Yapılan çalışmalar sonucunda Işıkoğlu'nun cinayet zanlısı olduğu belirlenen Mehmet S. A. (26) ve Serhat S. (27), evlerinden gözaltına alındı.

Sağlık kontrolü için Adli Tıp Kurumu'na getirilen zanlılardan Mehmet S. A., suçlamaları kabul etmeyerek, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına küfredip saldırmaya çalıştı.

"CİNAYETİ BEN İŞLEMEDİM, TEHDİT ETTİ BERABER GÖMDÜK"

Serhat S. ise cinayeti kendisinin işlemediğini ancak tehdit edildiği için cesedi Mehmet S. A. ile gömdüğünü belirterek "Öldürmekle, ailemle tehdit etti korktuğum için. Beraber gömdük. Cinayeti ben işlemedim, suçsuzum ben. Pişmanım" diye konuştu.

Mehmet Işıkoğlu'nun katil zanlıları Mehmet S. A. ve Serhat S., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title