Haberler

Mehmet İnegöl Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Bolu Mudurnu belediye başkan adayı olan Mehmet İnegöl isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde CHP Bolu Mudurnu belediye başkan adayı olan Mehmet İnegöl isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Bolu Mudurnu ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Mehmet İnegöl isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Bolu Mudurnu adayı Mehmet İnegöl kimdir? CHP Bolu Mudurnu adayı Mehmet İnegöl yüzde kaç oy aldı?

Mehmet İnegöl Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Bolu Mudurnu belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet İnegöl Mudurnu ilçesinde % 29,21 oranında oy almıştır. Mudurnu ilçesinde % 29,21 oranında oy olan Mehmet İnegöl adlı CHP adayı toplamda 879 adet oy sayısına ulaştı.

Mehmet İnegöl Kimdir?

Mehmet İnegöl seçim sonuçları

1960 Mudurnu doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Mudurnu'da, lise öğrenimini Bolu Endüstri Meslek Lisesi'nde, yüksek öğrenimini Anadolu Universitesi İktisadi ve İdari Bilimler Programı 2 yıllık Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı.
1978-1986 yılları arasında Mudurnu Öğretmenler Lokali Derneğini çalıştırdı.
1986 yılında Mudurnu Belediye Başkanlığının açmış olduğu Zabıta Memurluğu sınavını kazanarak Zabıta Memuru olarak göreve başladı. 1989 tarihinde, Belediye Yazı İşleri Müdürü ve Nikah Memuru olarak atandı. 2006'da kendi isteğiyle emekliye ayrıldı.
29 Mart 2009 ve 30 Mart 2014 tarihlerinde yapılan mahalli seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkanı oldu. Evli ve iki çocuk babası

Bolu Mudurnu ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title