Haberler

Mehmet Formda Halil Suskun

Güncelleme:

MEHMET FORMDA HALİL SUSKUN

HAMİT VE TUNCAY YEDEK KULÜBESİNDE

İsa DEVEÇEKEN/FRANKFURT, (DHA)

Almanya 1. Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 25. haftasında sürpriz sonuçlar alındı.

Bayern Münih, Hannover deplasmanından 3-1'lik şok bir yenilgiyle döndü. 49 bin kişinin tıka basa doldurduğu sahası AWD Arena'da Hannover, 16. dakikada Abdellaoue ile 1-0 öne geçti. 51. dakikada Rausch skoru 2-0 yaptı. 55. dakikada Robben ile farkı bire indiren Bayern Münih'te genç kaleci Kraft, 62. dakikada Pinto'nun 22 metreden şurunu elinde kaçırınca maçın skoru belirlendi: 3-1. Hamit Altıntop'un forma şansı bulamadığı karşılaşmanın 73. dakikasında Bayern'de Breno kırmızı kart gördü. Ligde lider Borussia Dortmund'a 3-1, hafta arası da Almanya Kupası yarı finalinde Schalke'ye sahasında 1-0 kaybeden Bayern Münih, Hannover'e de bu hafta yenilince bir haftada oynadığı üç resmi maçı kaybetti.

MEHMET EKİCİ KLASİĞİ

FC Nürnberg, sahası Easy-Credit Stadı'nda St. Pauli'ye adeta gol yağdırdı: 5-0. 45 bin 109 biletli seyircinin izlediği maçta gol perdesini Mehmet Ekici'nin pasında 3. dakikada Wollscheid araladı: 1-0. Eigler'in 14, 17, 86 ve 87. dakikalarda 4 gol atıp yıldızlaştığı karşılaşmada milli futbolcu Mehmet Ekici, skoru 3-0 yapan golü de hazırlayıp alkış topladı. St. Pauli'de Deniz Naki, 61. dakikada Boll'un yerine forma giydi. Son 26 dakikada Hegeler'in yerine forma giyen İlkay Gündoğan ise 7 hafta sonra tekrar formasına kavuşma sevincini yaşadı. Maçtan 5-0'lık farklı galibiyetle ayrılan Nürnberg, 39 puanla 6. sıraya yükseldi.

SERDARLI STUTTGART İYİ GİDİYOR

Stuttgart, konuk Schalke karşısında Kuzmanoviç'in 15'inci dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 galip geldi. Stuttgart, geçen hafta aldığı Frankfurt galibiyetinden sonra bu hafta da Schalke maçından üç puanla ayrılarak ligde kalma yolunda önemli yol katetti. Schalke'de elle oynadığı için penaltıya sebep olan Höwedes kırmızı kart görünce Schalke sahada 10 kişi kaldı. Stuttgart'ta Serdar Taşçı karşılaşmada başarılı bir performans ortaya koydu.

FRANKFURT VE HALİL GOLÜ UNUTTU

Eintracht Frankfurt, ezeli rakibi Kaiserslatern ile golsüz berabere kalırken gol suskunluğunu 8 maça çıkardı. 2011 yılında oynadığı 8 maçta hiç gol atamayan Michael Skibbe'nin ekibi 24 puan kazanabileceği bu maçlarda iki kez berabere kalarak sadece 2 puan topladı. Karşılaşmanın 2. yarısında forma giyen milli golcü Halil Altıntop ise bu haftayı da boş geçirince bu sezonki gol orucunu sürdürdü. Commerzbank Arena'da 50 bin seyircinin izlediği Eintracht Frankfurt-Kaiserslautern maçı öncesi iki takım taraftarları arasında olaylar çıkınca karşılaşma 15 dakika geç başladı. Her iki takımın taraftarlarının birbirlerine taş attıkları, havai fişek fırlattıkları ve yumruklaştıkları belirtildi. Kaiserslautern taraftarlarını taşıyan trenin camları kırıldı. Polis her iki takımdan da bazı taraftarları gözaltına aldı. Maç esnasında da trübünlerde havai fişek atıldı. Kaiserslautern'de oynanan sezonun ilk yarısındaki maç öncesi de her iki ekibin taraftar grupları arasında kavga çıkmıştı

MÖNCHENGLADBACH UMUTLU

Ligde son sırada yer alan Mönchengladbach, kendi seyircisi önünde 1899 Hoffenheim karşısında 2-0 galip gelerek umutlandı. Stadion im Borussen Park'ta 65. dakikada penaltıdan Daems takımını 1-0 öne geçirdi. 70. dakikada Camargo'un kafa vuruşunda top filelerle buluşunca skor 2-0 oldu.

BAYER LEVERKUSEN TAKİPTE

Bayer Leverkusen, sahasında ağırladığı Wolfsburg'u 3-0 yenerek lider Borussia Dortmund'un takipçisi olduğunu gösterdi. Alman milli Michael Ballacksız Leverkusen BayArena'da 21. dakikada Bender, 29. dakikada Renato Augusto ve 45. dakikada Kiessling ile skoru 3-0 yaptı. İsviçre Milli Eren Derdiyok 80. dakikada Sam'ın yerine oyuna girdi Wolfsburg'da ise milli futbolcumuz Tuncay Şanlı bu haftada yedek kulübesinde oturdu. Sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Leverkusen 49 puanla ikinci sıradaki yerini korumasını bildi. Kurtlar lakaplı Wolsburg ise 26 puanla 14. sıraya indi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title