Haberler

Mehmet Erdem kimdir? Şarkılar Bizi Söyler Mehmet Erdem hayatı nedir?

Güncelleme:

Bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan Mehmet Erdem araştırılıyor. Kanal D ekranlarının fenomen eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'in 7. yeni bölüm konukları merak konusu oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'e konuk olan Mehmet Erdem kimdir? Şarkılar Bizi Söyler Mehmet Erdem hayatı nedir? Mehmet Erdem kaç yaşında, nereli? Mehmet Erdem mesleği ve şarkıları neler? Mehmet Erdem hayatı ve biyografisi nedir?

Bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan Mehmet Erdem araştırılıyor. Kanal D ekranlarının fenomen eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'in 7. yeni bölüm konukları merak konusu oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'e konuk olan Mehmet Erdem kimdir? Şarkılar Bizi Söyler Mehmet Erdem hayatı nedir? Mehmet Erdem kaç yaşında, nereli? Mehmet Erdem mesleği ve şarkıları neler? Mehmet Erdem hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

MEHMET ERDEM KİMDİR?

1978 yılında Manisa'da doğan Mehmet Erdem aslen Malatya Arapkirlidir. Ortaöğrenimini İzmir Fen Lisesi'nde tamamlayan Erdem, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Klarnet çalan babası ve bağlama çalan dayısı sayesinde müziğe ilgi duyan ünlü sanatçı henüz 5 yaşındayken mandolin çalmaya başladı. Daha sonra bağlama ve cümbüş de çaldı. Lise yıllarında farklı gruplarda vokalist ve müzisyen olarak yer aldı. İstanbul'da çeşitli mekanlarda çalan Erdem, 1999 yılında Kardeş Türküler'e katıldı ve profesyonel müzik hayatı burada başladı.

MÜZİK KARİYERİ

Bu yıllarda önemli müzisyenlerden ud, cümbüş, perdesiz gitar ve bağlama dersleri aldı. Film ve dizi müzikleri besteledi. 2009 yılında Tarık Akan ve Şerif Sezer'in başrol oynadığı Deli Deli Olma filmine yaptığı müzikle Altın Portakal'da en iyi film müziği ödülünü aldı. Leyla ile Mecnun, Kuzey Güney, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ve Deliha 2 dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ünlü sanatçı ulusal ve uluslararası alanda birçok ödül kazandı. Ünlü sanatçı, Zülfü Livaneli'nin seslendirdiği Hakim Bey şarkısını geçtiğimiz yıllarda yeniden yorumlayarak dikkatleri üzerine çekmişti ve "Mehmet Erdem Kimdir?" sorusunun cevabı araştırılmıştı.

FİLM VE DİZİ MÜZİKLERİ

Polis - (2006)

Dol - (2007)

Sınıf - (2008)

İş Arıyoruz - (2008)

Deli Deli Olma - (2009)

Sizi Seviyorum - (2009)

Memleket Meselesi - (2010)

Avrupa Avrupa - (2011)

Leyla ile Mecnun - (2011)

Vücut - (2011)

Çalgı Çengi - (2011)

Kalbim Seni Seçti - (2011)

Aşk Kırmızı - (2013)

Sen Aydınlatırsın Geceyi - (2013)

Cenaze İşleri - (2017)

MEHMET ERDEM ALBÜMLERİ

Herkes Aynı Hayatta, (2012)

Hiç Konuşmadan, (2013)

Hepsi Benim Yüzünden, (2016)

Neden Böyleyiz, (2018)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mehmet Erdem Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title