Haberler

    Mehmet Demirkol'dan Tudor'a Şok Sözler

    NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Medipol Başakşehir yenilgisini değerlendirdi, Wesley Sneijder'le Podolski'nin yedek bırakılmasıyla ilgili çarpıcı konuştu.

    Galatasaray'ın 4-0'lık Medipol Başakşehir yenilgisini değerlendiren Mehmet Demirkol, "Buna bir maç kaybı olarak bakmamak lazım. Burada bir yıkım var. Galatasaray, şut çekemedi. Skor 4-0 ama oyunun karşılığı 8-0." dedi.

    Takımın tamamının formsuz olduğunu kaydeden Demirkol, "Ne Ahmet'in bu kadar kötü futbolcu olduğunu düşünüyorum, ne Semih'in ne de özellikle Chedjou'nun... Korkunç bir form düşüklüğü var. Sezon başından beri çok formssuzlar. Yürüyecek halleri yok. Yanlış antrenman, yanlış yükleme. Yanlış zaman. Bu yüklemeyi yaparsan bu fiziki şartları ararsan tabii ki; Sneijder'i oynatamazsın. Bunu seçebilirsin, ama o zaman karşılığını alman lazım. Alamazsan, o zaman Sneijder senin üzerine yürür. Sneijder, 2010'da dünyanın en iyi futbolcusuydu. Sen ise daha teknik direktör değilsin." ifadelerini kullandı.

    "BU KARARLARI TUDOR DEĞİL, YÖNETİM VERİYOR"

    Lukas Podolski ve Wesley Sneijder'in yedek soyundurulması kararını Tudor'un değil yönetimin verdiğini savunan Mehmet Demirkol, "Doğru yerde, doğru şartlarda teknik direktörlük yapabilir; ama teknik direktörlük, idarecilik bir taraftan da o anki şartlara uygun davranabilmektir. En başta insan yönetimi. Tudor bunu bilmiyor olamaz. Juventus ve Milli Takım'da büyük oyuncularla çalışmış, büyük oyunculara karşı oynamış Tudor'un bunları bilmiyor olamaz. Bu kadar. Bu kararları Tudor vermiyor, yönetim verdiriyor." diye konuştu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Wesley Sneijder Mehmet Demirkol Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title