Haberler

"Uşak AK Parti, Kongrelerden Güçlenerek Çıkacak"

Güncelleme:

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan, partisinin kongre sürecine girdiğini belirterek, "Kongrelerden tazelenmiş ve güçlü teşkilatlar olarak çıkacağız" dedi.

AK Parti, Uşak'ta ve Türkiye'deki bütün illerde hizmetlerine ara vermeden devam edecek. Bundan halkımızın şüphesi olmasın" dedi. AK Parti'nin kongre sürecinin titiz bir çalışma ile devam ettiğini dile getiren Mehmet Aslan, 5'inci olağan kongreye gideceklerini belirterek, "Mahalle ve köy bazında delegelerimiz belirlenecek. 15 Eylül ve 16 Kasım arasında tamamlanacak olan delege seçiminin ardından, ilçe kongrelerimiz için gün belirleyeceğiz. Merkez ilçenin de aralarında bulunduğu ilçe teşkilatlarımız, 31 Aralık 2014 tarihine kadar yenilenmiş olacak. Daha sonra 22 Şubat'a kadar da il kongresine gideceğiz" diye konuştu.

AK PARTİ, HER ZAMAN SEÇİME HAZIR

Partisinin Uşak'ın temel sorunlarını belirlediğini ve vatandaşa en yakın siyasi oluşum olduğunu anlatan Mehmet Aslan, "Partimizin başarısının her seçimde arttığını görüyoruz. Diğer siyasi partiler, her seçim döneminde bizim sonumuzun geldiğine dair yaygara yapıyor. Oysa her seçimin sonunda bir önceki döneme göre daha güçleniyoruz. Çünkü biz hiçbir zaman halktan kopmuyoruz ve 7 gün 24 saat insanımızla omuz omuza hareket ediyoruz. Bu bağlamda, Uşak Merkez İlçe Teşkilatı olarak mahallelerimizde ve köylerimizdeki faaliyetlerimiz sürüyor. Rutin olarak sokak, mahalle ve köy ziyaretlerimiz oluyor ve vatandaşın ne istediğini daha iyi anlıyoruz. Planlı ve programlı bir çalışma stratejisi izleyen AK Parti'nin seçime her an hazır olmasının temel nedeni, parti disiplininden asla taviz vermemesidir" ifadesini kullandı.

VATANDAŞ, İSTİKRARDAN YANA

2002 yılından bu yana oluşan siyasi iradenin, ekonomik ve sosyal bazda istikrarı sağladığına değinen Mehmet Aslan, şöyle söyledi: "Ülkemizin ve ilimizin 12 yıl önceki durumunu çok iyi hatırlıyoruz. 2001'de Uşak'ta 25 bini bulmayan çalışan sayısı, bugün 55 bine ulaştı. Hükümetimizin verdiği sanayi teşvikleriyle yeni yatırımlar ve üretim sahaları oluştu. Şu anda işsizlik değil, mesleksizlik sorunu var. Ekonominin yanı sıra ulaşımla ilgili ciddi hamleler yapıldı ve önümüzdeki dönemde hayata geçecek olan hızlı tren ve çevre yolu ile eksiğimiz kalmayacak. Daha önceki dönemlerde yaşanan hastane kuyrukları, yerini modern binalarda rahat bir şekilde alınan sağlık hizmetine bıraktı. Uşak-Ankara karayolu üzerine bizim dönemimizde inşa edilen 400 yataklı hastanede otel konforunda hizmet veriliyor. Üniversite, arıtma tesisleri ve müze gibi daha bir çok projeyi hayata geçirdik. Uşak için yapacak çok işimiz var. Çünkü AK Parti Hükümeti, istikrarlı bir şekilde yoluna devam edecek. İstikrarın sürmesinden yana tavır sergileyen vatandaşımız, yine teveccühünü AK Parti'den yana kullanacak" - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Aslan Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title