Haberler

Mehmet Altıparmak: 3'üncü şampiyonluğu kazanıp bir ilk yaşamak istiyoruz

"Akhisarspor lie hedeflerimiz örtüştü""Spor Toto 1'inci Lig'in bir gerçeği var""4-5 transfer daha yapacağız"İbrahim ALİOĞLU-Kaan ÜLKER/ERZURUM, - Spor Toto Süper Lig'den 1'inci Lig'e düşen Akhisar Belediyespor'da, yeni teknik direktör Mehmet Altıparmak, gelecek sezon bir ilki...



"Akhisarspor lie hedeflerimiz örtüştü"
"Spor Toto 1'inci Lig'in bir gerçeği var"
"4-5 transfer daha yapacağız"
İbrahim ALİOĞLU-Kaan ÜLKER/ERZURUM, - Spor Toto Süper Lig'den 1'inci Lig'e düşen Akhisar Belediyespor'da, yeni teknik direktör Mehmet Altıparmak, gelecek sezon bir ilki gerçekleştirmek istediğini belirtti. 2017-18 sezonunda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u, geçen sezon da Gazişehir Gaziantep'i Süper Lig'e çıkaran Altıparmak, "İnşallah üst üste 3'üncü şampiyonluğu kazanıp bir ilk yaşamak istiyoruz. Bunun için buradayız. Akhisarspor'un yönetimi, şehri, taraftarı buna hazır" dedi.
"3'ÜNCÜ ŞAMPİYONLUĞU KAZANIP BİR İLK YAŞAMAK İSTİYORUZ"
Geçen sezon Süper Lig'e veda eden Akhisar Belediyespor'un başına gelen teknik direktör Mehmet Altıparmak, Demirören Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Yeşil-siyahlı ekibin gelecek sezonki hedeflerinden bahseden Altıparmak, "Son iki sezonun şampiyonu olmak mutluluk verici bir olay. İnşallah üst üste 3'üncü şampiyonluğu kazanıp bir ilk yaşamak istiyoruz. Bunun için buradayız. Akhisarspor'un yönetimi, şehri, taraftarı buna hazır. Geçen sene hiç hak etmedikleri halde ligden düştü. Geçen seneden kalan oyuncularımızın üzerine eklemeler yaparak iyi bir birliktelik yakalamak istiyoruz. İnşallah sonunda da şampiyon olup ligi bitireceğiz" ifadelerini kullandı.
"AKHİSARSPOR İLE HEDEFLERİMİZ ÖRTÜŞTÜ"
Birçok teklif olmasına rağmen neden Akhisarspor'u tercih ettiğini açıklayan başarılı teknik adam, "Aklıma en çok yatan teklif Akhisarspor'dan geldi. Ben Bursaspor'la da görüşmüştüm. Başkanla Akhisarspor için görüştükten sonra gerek konuşmalarıyla gerek sunduğu imkanlarla, benim hedeflerimle örtüştüğüne karar verdim. Müthiş bir yönetim var. Küme düşmelerine rağmen borcu olmayan, oyuncularla etkileşimi iyi olan bir yapı var. İlçe takımı olmasına rağmen 7 sene Süper Lig'de olup bu kadar mütevazı kalan bir yönetim daha yoktur diye düşünüyorum. Bütün imkanlar sunuldu ve biz de burayı tercih ettik" dedi.
"BU LİGİN BİR GERÇEĞİ VAR"
Çok zorlu rakiplerle mücadele edeceklerini vurgulayan Altıparmak, "Şöyle ki sezon başladığında herkes şampiyon olmak için başlar. Bu ligin bir gerçeği var. Maddi olarak, takım birlikteliğini yakalayan ve finansal anlamda sıkıntı çekmeyen takımlar, iyi yapıyı devam ettirip şampiyon oluyorlar. Giresunspor ve Erzurumspor iyi transferler yapıyor. Adana Demirspor bu ligin en marka takımlarından biri. Onlar her zaman yarışın içinde olacaklar. Hatayspor geçen senenin finalisti. Ümraniyespor ve Bursaspor da diğer önemli rakipler. Biz kendi işimize bakacağız. Önemli olan bizim ne yapacağımız. Takım motivasyonunu ve birlikteliği yakalayıp hedefimiz olan şampiyonluğa biz ulaşacağız" şeklinde konuştu.
"4-5 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ"
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Mehmet Altıparmak, "Şu anda kalemize Gökhan'ı aldık. Burhan ve Tolga diğer transferlerimiz. Bir stoper alacağız, imza aşamasına geldik. Bir ya da iki tane orta saha alacağız, bir tane sol kanat oyuncusu transfer edeceğiz, yerli ve yabancı birer tane de santrafor oyuncusu almamız gerekiyor. Toplamda 4-5 transfer yapıp transferi kapatacağız. Kamp çalışmasından sonra eğer eksiklerimiz olduğunu görürsek 1-2 transfer daha yapılır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Altıparmak Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title