Haberler

Mehmet Ali Yılmaz'ın Oğlu, Gazete İlanı ve Basın Toplantısıyla 130 Bin Euro'luk Aracını Arıyor

Ataşehir'de Babası Eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın Hediye Ettiği 34 Sy 642 Plakalı Audi Q7 Model Aracını Çaldıran Soner Yılmaz, Gazete İlanı ve Yaptığı Basın Toplantısıyla Hırsızlara Ulaşmaya Çalışıyor.

Ataşehir'de babası eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın hediye ettiği 34 SY 642 plakalı Audi Q7 model aracını çaldıran Soner Yılmaz, gazete ilanı ve yaptığı basın toplantısıyla hırsızlara ulaşmaya çalışıyor.

Olay, geçtiğimiz pazartesi günü akşam saatleri Ataşehir'de meydana geldi. Üç arkadaşıyla birlikte Ataşehir'e giden Soner Yılmaz, aracından inerek yanındaki arkadaşıyla bir yere gitti, diğer arkadaşını ise çalışır haldeki aracın yanına bıraktı. Hırsızlar, Yılmaz'ın arkadaşını iterek aracı alıp olay yerinden kaçarken, aracın peşinden koşan Soner Yılmaz ve arkadaşları tüm uğraşlarına rağmen yetişemedi.

Daha sonra polise başvuran Yılmaz, çareyi gazete ilanı ve basın toplantısı yapmakta buldu. Baba yadigarı, manevi değeri çok yüksek arabasının çalındığını söyleyen Soner Yılmaz, "Polise de başvurdum, aramalar sürüyor. Arabam siyah, 130 bin euro değerinde, arka lastiğinde iz var. Artık bu iş inada bindi. Polis her yerde arabayı arıyor. Aracı gören, duyan varsa lütfen verdiğimiz numaraları arasın. Yardım karşılığı ödül verilecek" dedi.

Babasının "Oğlum canın sağ olsun, 500 tane daha alırım" dediğini aktaran Yılmaz, "Ama dediğim gibi manevi değeri var. Türkiye'de bundan 12 tane var. Sonuçta bunların çözülmesi gerekiyor. Benim yerimde bir bayan da olabilirdi. Arkadaşımı ittiler. Arabanın kaskosu da var. Bu iş inada bindi. Bu arabayı inşallah bulacağım. Bu tür çalıntı arabaların Irak'a götürüldüğü yönünde bilgi geldi. Irak'a gitmeden önce vatandaşların da yardımıyla umarım bu aracı buluruz" diye konuştu.

Soner Yılmaz, ödülün miktarı konusunda bir soruyu ise "Tabi ödül vereceğiz. Sadece ödül için yardım etmesinler, insanlık öldü mü? Bu ilandan sonra birçok telefon geldi. İlanı vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yılmaz, aracını gören ya da bundan haberi olanların "0 212 252 66 19- 0 212 252 66 23" numaralı telefonları aramalarını istedi.

(EY-EDÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title