Haberler

Mehmet Ali Erbil, Fenerbahçe Başkanlık Seçimlerinde Kime Oy Vereceğini Açıkladı

Güncelleme:

Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi hakkında konuşan Mehmet Ali Erbil, "Aziz Yıldırım'ı severim ama benim oyum Ali Koç'a. Koç gibi geliyor" diyerek oyunun rengini belli etti.

Girne'de bir otelde sahne alan Mehmet Ali Erbil, sahnede konuyu taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye getirdi. Fenerbahçe'deki başkanlık seçimiyle ilgili konuşan Mehmet Ali Erbil, oyunu kime vereceğini de açıkladı.

"KULÜBE ÜYEYİM AMA AİDATLARI YATIRMADIM"

Fenerbahçe Kulübü'ne üye olduğunu belirten şovmen, "Fenerbahçe Kulübü'ne üyeyim ama aidatları yatırmamıştım. Bu yüzden üyeliğim iptal edilmiştir diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş. 2000 yılından bu yana kongre üyeliğim ve oy kullanma hakkım varmış. Birileri sağ olsun aidatlarımı yatırmış." dedi.

Mehmet Ali Erbil, Fenerbahçe Başkanlık Seçimlerinde Kime Oy Vereceğini Açıkladı

"OYUM ALİ KOÇ'A"

Fenerbahçe'deki başkanlık seçimiyle ilgili konuşan Mehmet Ali Erbil, "Aziz (Yıldırım) Başkan'ı severim ama benim oyum Ali Koç'a. Koç gibi geliyor." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil, Fenerbahçe Başkanlık Seçimlerinde Kime Oy Vereceğini Açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Fenerbahçe Ali Koç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

Eski akpli:

Hamdolsun 16 sene boyunca güzel geçirdik bı kısmı uyanır gibi oldu ama çoğunluk hissetmedi bile:)))

7
9
yanıtYanıtla
leyla:

ya bana ne dolardan ben tl kullanıyorum bana ne doları olan düşünsün

7
9
yanıtYanıtla
kafa leyla:

mallll herşey bu memlekette dolara endeksli bilmiyonmu dolar yükselince herşeye zam geliyo maallll anladınnn???

yanıt3
yanıt3
Eşşeğin akli varmi ki wanlinin olsun:

Wanli o ya ben değlim ufff neyse :)

yanıt0
yanıt1
zaki baki svrk:

leyle hanım ben otomotiv sektöründe calışıyorum bundan 3 yıl önce 60 amper akü fiyatı 150 tl idi şimdi 300 tl olmak üzere yag 80 tl şimde ise 120 tl bu zamlar dolara endeksli ve bu paralar senın benım yanı milletin cebinden çıkıyor anladın mı şimdi

yanıt3
yanıt2
metin:

leyla bacım banane dolardan da herşeyin fiyatı dolar yükseldikçe yükseliyor

yanıt4
yanıt4
ALLAH RIZASI İÇİN UYANIN !:

UYAN TÜRKİYEM . . . . OYNANAN KİRLİ OYUNLARIN FARKINA VARIN BUGÜN DOLAR KURU İLE TÜRKİYE YE ÇEKİLEN OPERASYON SUNİDİR. SERMAYEYİ PANİĞE SEVK EDİP TÜRKİYEDEN SERMAYEYİ KAÇIRMA PLANIDIR GEZİ OLAYLARI VE 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ İLE AYNIDIR. MUHARREM İNCENİN SÖZÜ; BEN HÇ BİRŞEY YAPMASAM DOLAR KENDİLİĞİNDEN DÜŞER SÖZÜ ! BUNU İYİ OKUYUN ÇÜNKÜ ABD BUNU İSTİYOR

6
7
yanıtYanıtla
dddoo:

hadi işine ekonomi batık son çırpınışlarınız bunlar kimse yemez daha numaralarınızı haziran 24 ünde görüşürük

yanıt4
yanıt1
RACO:

seni duyanda zannedecekki seçim sonrası dolar 2 liraya düşecek puhaaahahaaa çok komiksin lan adamın bi twitterla yaptığını sen 100 kişiyi toplayıp yapamıyon neyi düşürüyon doları nasıl düşürüyon:))))

yanıt4
yanıt1
KOZMİK DELİ:

MUHARREM İNCENİN SÖZÜNÜ İYİ OKU SEN OKU SEN ADAM HÜKÜMETÇE DOLARIN FIRLATILDIĞINI MİLLET ÜZERİNE BASKI ARACI OLARAK KULLANILDIĞINI SÖYLÜYO AT KAFASI NERENLE NEYİ OKUYON SEN

yanıt5
yanıt2
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title