Haberler

Mehmed'in İlk Bölümü Yayınlandı, Sosyal Medyada Diziye Eleştiri Yağdı

Güncelleme:

Mehmed - Bir Cihan Fatihi dizisi, kadın oyuncuların dekolteli olması ve "Tanrı sizi korusun" repliği nedeniyle sosyal medyada eleştiri bombardımanına tutuldu.

Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor gibi efsane isimlerin başrolünde oynadığı Mehmed - Bir Cihan Fatihi dizisi Kanal D'de başladı.

İLK BÖLÜMDE TEPKİ YAĞDI

Fatih Sultan Mehmed'in hikayesinin konu alındığı dizide geçen replikler ve kadın oyuncuların dekoltesi ilk bölümde tepkilere yol açtı.

"TANRI SİZİ KORUSUN"

Dizinin ilk dakikalarında Mara Hatun'un Edirne'ye gitmek için yola çıkan Sultan Mehmed'e "Tanrı sizi korusun" demesi sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

KADIN OYUNCULARIN DEKOLTELERİNE TEPKİ YAĞDI

Öte yandan kadın oyuncuların göğüs dekolteleri Osmanlı tarihiyle bağdaştırılamadı ve eleştirel yorumlara neden oldu.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Sultan Mehmet Kenan İmirzalıoğlu Çetin Tekindor Kanal D Mola Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (596)

Oguzhan:

Trt dışında hic bir kanal osmanlı filmi çekemez. Bu ozel kanallarin hepsi osmanli düşmanı. Hepsi chpli

18
21
yanıtYanıtla
tarihprof:

yandaş kanallar çeksın o zaman . . . bi görek. . . nolacadı yanı, bu işler böle. . ne partıye bağlıyonuz. . . tarihi iyi öğren. . .

yanıt0
yanıt3
eda:

sanki Game of Thrones .islam dinini es gecerek osmanlı padişahlari anlatilamaz hepsi halifeydi.osmanlı tarihi islam tarihidir.

26
9
yanıtYanıtla
m:

fatih halifemiydi

yanıt1
yanıt0
Sogomon:

Sifonu cekeli asir oldu good bye osmanli

9
26
yanıtYanıtla
Pestil:

Senin gibilerin düşüncesinin ve inancının üzerine sifon çekeli 1408 yıl oldu. Bye sogomon

yanıt9
yanıt8
Sogomon:

Pestil denilen zavallı osmanli bir hanedanin ailenin adi sen fakir osmanli vergisi altinda inleyen köylü bir ailenin torunusun bosuna ovunme sarayin ibrikcibasi degilse atan

yanıt2
yanıt1
Sogomon:

Pestil muslumanim batı ermenistanliyim aklın sıra laf caktin ama sifonu yine kendi ustune cektin gecmis olsun osmanli dedigin gerçek anlamda ne muslumandir nede turk kendi soyu hanedani disinda kimseyi dusunmez tahtı tek derdidir Allah resulu insanların önünde ayaga kalkmasina izin vermezken padişahın önünde secdeye kapanmak Kula kulluk senin islam anlayisinsa yazık

yanıt1
yanıt1
Gözde yıldız:

Diziyi TRT yapmadı diye mi bu eleştiriler hayırdır? Kıyafetler muhteşem yüzyılda da böyleydi ve orijinal kıyafetlerin birebir örneği baz alınmış. Hiç müze gelmeyenler bilemez:) çok başarılı bir dizi olacağı ortada. Siz gidip 3hatunlu Çakır abinizi izleyin. O da dekolteye karşı :) ama zinaya asla (!)

14
20
yanıtYanıtla
gerçekler:

mesele dekolte değildi mesele ataların senin gibi zihniyette değildi açılıp saçılmıyordu ahlak sahibi idi bu bir. hiç bir sadrazamın haddine değil şahzedenin önüne geçmek heleki padişahın huzurunda bu da iki.

yanıt1
yanıt2
Tüm 596 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title