Haberler

Meghan Markle Kimdir?

Güncelleme:

Galler Prensi Harry ile 2018 yılında evlenen oyuncu ve manken Meghan Markle, bebeğini dünyaya getirdi. Peki, Meghan Markle kimdir ve kaç yaşında? Meghan Markle hayatı, biyografisi…

Prens Harry ile evlenen oyuncu Meghan Markle, 6 Mayıs'ta oğlu Archie Harrison Mountbatten-Windsor dünyaya geldi. Meghan Markle kimdir? İşte Meghan Markle hakkında merak edilenler…

Meghan Markle Kimdir?

TİYATRO VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER EĞİTİMİ GÖRDÜ

Tam adı Rachel Meghan Markle olan oyuncu, 4 Ağustos 1981'de Los Angeles'ın Kaliforniya eyaletindeAfro Amerikalı bir anne ve Amerikalı bir babanın kızı olarak dünyaya geldi. 2003 yılında Chicago yakınlarındaki Northwestern Üniversitesinden tiyatro ve uluslararası ilişkiler alanından mezun oldu.

Meghan Markle Kimdir?

FRİNGE DİZİSİNDE YER ALDI

Birleşmiş Milletler kadın elçisi Markle, ilk olarak General Hospital adlı dizinin bir bölümünde küçük bir rol aldı. Kariyerinin başlarında başarılı olamayan model, TV dizisi Suits'te canlandırdığı Rachel Zane karakteri ile tanındı. Bilim kurgu dizisi Fringe'de özel ajan Amy Jessup rolüyle yer aldı.

Meghan Markle Kimdir?

Yardım konusunda hassas olan Markle, Afganistan'da bulunan ABD kuvvetlerini ve ailelerini ziyarete gitti. Menstrüel sağlığın duyurulması için Delhi ve Mumbai'de kadınlarla buluştu ve yardım dernekleri için iş birliği yaptı.

Meghan Markle Kimdir?

2016 yılından bu yana Galler Prensi Harry ile ilişkisi olan Markle 2018'de evlendi. Böylelikle oyunculuğu bıraktı.

Meghan Markle Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title