Haberler

Megastar Tarkan Expo 2016'yı İkinci Kez Salladı

Megastar Tarkan, EXPO 2016 Antalya'da ikinci kez sahneye çıktı. Konser alanını dolduran yaklaşık 20 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşatan Tarkan, 'Cuppa' ile başladığı konserinde bugüne kadar hit olmuş onlarca şarkısını seslendirdi. Tarkan, 'Oynama Şıkıdım' parçasını ise konser alanını dolduran on binlerce kişilik koroyla birlikte söyledi.

EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite Alanı'nda ilk olarak 9 Temmuz'da sahneye çıkan Tarkan, EXPO'da ikinci konserini verdi. Biletlerin günler öncesinden tükendiği Tarkan konseri için saatler öncesinden EXPO 2016 alanına gelen sevenleri, Kır Aktivite alanını tıklım tıklım doldurdu. Konserin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen yerli ve yabancı on binlerce müzik sever, hayranı oldukları Tarkan'ı izleyecek olmanın heyecanını yaşadı.

Kır Aktivite Alanı'nda kurulan Avrupa'nın 3. büyük sahnesinde havai fişekler eşliğinde sahneye çıkan Tarkan, konsere bu yaza damgasını vuran 'Cuppa' isimli şarkısıyla başladı. Siyah pantolon ve payetli ceketten oluşan kostümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Tarkan, 'T' şeklinde hazırlanan sahneyi baştan sona gezerek sevenlerini selamladı. Konser alanını dolduran on binler de Tarkan'ı görüntüleyebilmek için cep telefonlarını bir an olsun ellerinden bırakmadı.

"İkinci EXPO konserimize hoş geldiniz" sözleriyle sevenlerini selamlayan Megastar, "Ne güzel bir kalabalık var yine bu akşam. Biraz eller, kollar hep telefonlarla meşgul ama herhalde bir süre çekim yaptıktan sonra onları bir kenara koyup tempo tutacaksınız değil mi? Hakikaten ya. Bu telefonlar çıktı çıkalı bozduk yani. Bozulduk değil mi? Hiç konseri izlemiyorsunuz artık. Böyle çekim yapıyorsunuz. Haksız mıyım?" sözleriyle sitem etti.

Şarkılarına on binler eşlik etti

Konser boyunca bugüne kadar çıkardığı albümlerden oluşan pek çok şarkısını seslendiren Tarkan, "Hüp", "Dudu Dudu", "Kış Güneşi", "Kuzu kuzu" parçalarını da sevenleriyle birlikte söyledi. Megastar, müzik kariyerinde önemli bir yere sahip olan "Şıkıdım" (Hepsi Senin mi?) şarkısını ise müziksiz bir şekilde alanı dolduran yaklaşık 20 bin kişilik koro eşliğinde söyledi.

Tarkan konserde kendi şarkılarının yanı sıra Mazhar Alanson'un sözlerini yazdığı ve MFÖ grubunun da seslendirdiği "Yandım Yandım" isimli parçayı da seslendirdi. Tarkan'ın ayrıca annesinin türkü isteğini kırmadı ve Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü sevenleriyle birlikte söyledi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Megastar, sesi ve şarkıları kadar danslarıyla da sevenlerini Tarkan, EXPO 2016'da verdiği ikinci konserde sevenlerinin gönlünü bir kez daha fethetti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Antalya Tarkan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title