Haberler

Medya Sanat Merkezi'nde belgesel, senaryo, yeni medya ve tiyatro eğitimleri 7 Aralık'ta başlayacak

Medya Sanat Merkezi'nde (MSM) "Belgesel", "Senaryo", "Yeni Medya" ve "Tiyatro" eğitimlerinin 7 Aralık'ta başlayacağı bildirildi.

Medya Sanat Merkezi'nde (MSM) "Belgesel", "Senaryo", "Yeni Medya" ve "Tiyatro" eğitimlerinin 7 Aralık'ta başlayacağı bildirildi.

MSM'den yapılan açıklamaya göre, gençlerin medya ve sanat alanında tecrübe kazanmasına ve yeni iş fırsatları elde etmesine destek olmayı amaçlayan eğitimlere yarına kadar "medyasanat.org" adresinden ön kayıt yaptırılabilecek.

Ön kayıt yaptıran adaylar 30 Kasım'a kadar gerçekleştirilecek mülakatlara katılacak. Mülakat sonucunda, kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler, 7 Aralık'ta başlayacak derslere katılabilecek.

Her adayın yalnızca bir eğitime kayıt olabileceği dersler, cumartesi günleri Eyüpsultan'daki Bahariye Mevlevihanesi'nde yer alan sınıflarda yapılacak.

Deneyimli isimler eşliğinde, teoriyle pratik eğitimi kapsayan dersler 7 hafta devam edecek.

"Her İnsan Belgeseldir" sloganıyla yola çıkan "Belgesel" okulundaki eğitimler, Ahmet Seven ve Ensar Altay koordinatörlüğünde gerçekleşecek.

Koordinatörlüğünü Bülent Ata'nın üstlendiği "Senaryo" okulu, sektöre profesyonel senaristler yetiştirmeyi amaçlıyor. "Hikayen Seni Arıyor" sloganıyla yapılacak eğitime ünlü senaristler de konuk olarak katılacak ve tecrübelerini paylaşacak.

Katılımcıların skeç hazırlama fırsatı bulacağı "Tiyatro" okulu, oyuncu Osman Doğan'ın koordinatörlüğünde düzenlenecek. Pratiğin ön planda olduğu atölyeye profesyonel isimler de katılacak.

"Yarının medyası bugün kuruluyor" sloganıyla hareket eden Yeni Medya Okulu ise en son iletişim teknolojileriyle her geçen gün büyüyen medya sektörünün her alanında görev alabilecek iletişimciler yetiştirmeyi hedefliyor. Gazeteci Ersin Çelik koordinatörlüğünde yapılacak dersleri mesleğinde deneyimli kişiler verecek.

Eğitimlerin tamamlanmasının ardından başarılı öğrenciler sertifika alacak.

Kaynak: AA / Güncel

Aralık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title