Haberler

Medipol Başakşehir, Yeni Malatyaspor'u 4-1 mağlup etti

Süper Lig'in 18. haftasında Medipol Başakşehir, Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 4-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. Bu skorla Başakşehir'in yenilmezlik serisi 16 maça çıktı.

Süper Lig'in 18. haftasında Medipol Başakşehir sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 4-1 kazandı. Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 22'nci dakikada Visca, 27'nci dakikada Demba Ba, 34'üncü dakikada İrfan Can Kahveci ve 41'inci dakikada Mahmut Tekdemir kaydetti. Konuk ekibin karşılaşmadaki tek golü 64'üncü dakikada Adis Jahovic'ten geldi.

Medipol Başakşehir, Yeni Malatyaspor'u 4-1 mağlup etti

DEMBA BA KADIKÖY'DE YOK

Mücadelede bir gol kaydeden ve 60. dakikada sarı kart gören İstanbul temsilcisinin tecrübeli forveti Demba Ba cezalı duruma düştü. Senegalli oyuncu, gelecek hafta Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Demba Ba, Malatyaspor mücadelesinin 67. dakikasında yerini Mehmet Topal'a bıraktı.

Medipol Başakşehir, Yeni Malatyaspor'u 4-1 mağlup etti

16 MAÇTIR YENİLMİYORLAR

Süper Lig'in ilk iki haftasında oynadığı maçları kaybeden ve sezona kötü bir başlangıç yapan Medipol Başakşehir, daha sonraki 16 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. İstanbul ekibi, bu süreçte oynadığı 16 maçta 10 galibiyet alırken, 6 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Malatyaspor Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (5)

Gözü.kara:

Fb li olarak yemin olsun basaksporu destekliyorum haftayada yenet insallah okan hoca türkiyeliginin en efendi karekterli hocasi keske fb gelse

3
3
yanıtYanıtla
V. Kor:

Bu yemin tam bir Gs yemini

yanıt1
yanıt0
Adınızı YazınALTINçocuk:

GALATA SARAY OLAMIYORSA BASAK SEHIR OLSUN OKAN BIZDEN 3 PUAN VERIRIZ PESINNN)))))

1
2
yanıtYanıtla
A.Sever:

Zaten işiniz gücünüz pislik Gs bütün şampiyonluğu şaibeli Maçtan önce Fatih kabadayı rakip takımın futbolcusunu ayarma (seni seneye Gs de ilk 11 görmek istiyorum ) demesi gibi Fransız takımı

yanıt2
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Tam bir ultravesti açıklaması nedense şaşırmadık

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title