Haberler
Güncelleme:

Medipol Başakşehir, Wolfsberger'i 1-0 yendi!

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 3. hafta maçında evinde ağırladığı Avusturya ekibi Wolfsberger'i İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla turuncu-lacivertli takım bu sezon grup aşamasında galibiyet alan ilk Türk takımı oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

Kenan:

AVRUPA TAKIMIYIZ DİYENLER UTANSIN DİYECEĞİM FRANSIZLARDA UTANACAK YÜZ YOK TEBRİKLER BAŞAKŞEHİR

4
4
yanıtYanıtla
.:

GÖRDÜK BAYERNDEN 6 , MADRİDTEN 5 YEDİN HEMDE HAZIRLIK MAÇI BU . SEN BU ADAMLARIN KARŞISINA BİRDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÇIK BAKALIM SANA ACIYACAKLARMI . RAHAT 8-10 GOL YERSİNİZ .

yanıt1
yanıt1
spor x:

ne zaman takımlarımız avrupada dökülse, imdadımıza Milli Takım Yetişiyo. Milli Takımımız fransa ya karşı başarılı olmasa şuan da ligde şampiyon olan takımımız bile direk olarak Şamp. Ligine gidemez. gerçi gitse ne olacak, bi halt yiyeceği yok zaten.

3
0
yanıtYanıtla
zorbey:

ahahahahah son cümlen mükemmeldi :D yani onu geçtim doğrudan gruptan çıkmamıza bile müsade etseler ilk maçta elenirdik :D

yanıt0
yanıt0
CANMEN:

BUGüN BASAKSEHIR. . . TüRKIYE. . . BIN YASAYIN. . . !!!!

1
1
yanıtYanıtla
Cetçi:

Kenan okadarmı nefret ediyorsun fransızlardan şimdi seni fransaya götürelim orada yaşa deseler adamların ayağının altını öpersin heralde

1
1
yanıtYanıtla
Kenan:

Yok ben almayayım vatanımı çok seviyorum siz fransızlar el ayak öpmeye alışmışsınız

yanıt0
yanıt0
Adill:

Başakşehir kadro itibarı ile ligin en iyi takımlarından biri , Hocası yeterli değil . . Okan bu kadronun yükünü taşıyamıyor . . . ?

1
0
yanıtYanıtla
ÜzgünAmaUmutlu:

Avrupada Toplam 4 takımın oynadığı 3 er maçtan 12 maçta tek galibiyeti başakşehir aldı tebrikler.. Türk futbolu çok kötüye gidiyor acil bir çözüm gelmeli rezil oluyoruz artık üzücü

1
0
yanıtYanıtla
CANMEN:

O ACIL CöZüMü NERDEN BULACAKSIN. . . KAPISETEN BU KADARSA. . . ACILI BIRAK. . . JENERASYONLAR öLDü BEE. . .

yanıt0
yanıt1
EFEDAYI:

Wolfsberger Ankaragücü ayarında 11 milyon euroluk bir takım . Başakşehir''in bu takımı yenmesi normal . Beşiktaş ve Trabzon''un rakipleri zorluydu . Fakat gine de Beşiktaş kendi evinde yenilmeyebilirdi. . .

0
0
yanıtYanıtla
süleyman:

beşiktaşında trabzonunda rakibi zorlu değildi. başakşehirde normal yenmedi zaten. ülke olarak futbolumuz zayıf. yani futbolda yeterli değiliz. kabul etmek gerekiyor. kabul edersek daha iyi yatırımlar daha özenli transferler yapabiliriz. sadece meslek olarak yapılmamalı futbol. aşkla oynuycak futbolcular lazım. bakın işte falcaoya . iyi izlesinler rezaleti.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title