Haberler
Güncelleme:

Medipol Başakşehir, Visca için Galatasaray'dan 10 milyon euro talep etti

Transfer çalışmalarına hız veren ve Başakşehir'den İrfan Can Kahveci ve Edin Visca'yı isteyen Galatasaray'a yanıt geldi. Süper Lig'in son şampiyonu, Edin Visca için sarı-kırmızılılardan 10 milyon euro talep etti. Başakşehir, Bosnalı oyuncu için geçen yıl Fenerbahçe'den gelen teklifi de anlattı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

ask:

FB nin teklifini duyunca bende şaşırdım. hem Ferdi hemde 7, 5 milyon euro verilir mi? nasıl bir mantık bu ya sadece Ferdi''yi seneye 15 milyon euro ya satılabilir.

13
3
yanıtYanıtla
orhan:

bu paranın yarısı bile verilmez

11
1
yanıtYanıtla
KANARYA:

TAM ANLAMIYLA AKIL TUTULMASI YAŞANMIŞ FERDİ GİBİ PARLAK BİR OYUNCUYU TAKASLA ELDEN ÇIKARMAK SAÇMALIK. İYİ Kİ KABUL EDİLMEMİŞ İKİ TARAF İÇİNDE AKIL TUTULMASI OLMUŞ

10
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞIN ÇOCUĞU METE KALKAVAN:

30 YAŞINDAKİ VİSCAYA BU PARAYI VERECEĞİNE ONYEKURUNUN BONSERVİSİ AL HEM GENÇ HEM İLERDE PARA KAZANABİLECEĞİN OYUNCU. İRFANA BU MİKTAR NORMAL AMA VİSCA 10 M ETMEZ

7
4
yanıtYanıtla
FENERBAÇENİN ÇOCUĞU CÜNEYT ÇAKIR:

NEREYE ETMİYOR ADAM EFSANE TOP OYNUYOR ?

yanıt7
yanıt3
BEŞİKTAŞIN ÇOCUĞU METE KALKAVAN:

Viscaya 5 m den fazla verilmez. yaşı 30 olmuş. 10 m euro az para değil. yaşı 30 olmuş

yanıt2
yanıt0
çöpçü adam:

bu adamlar çöp ikisine 5 m verin yeter

7
0
yanıtYanıtla
hahD:

o geçen seneydi ingiltereden de teklifler varı. . şimdi hangi ülkeden var ki?? fener şuan 5 ferdiyi bile vermez. Sakatlık riski yüksek yaşlara geldi. . 3. 5 -4 milyon arası gider. . .

6
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Bu gümüsdaga ne iciriyorlar aynisini bende istiyorum.

3
3
yanıtYanıtla
ülvi:

visca gibi yabancı oyuncular anadolu kuluplerinde maas derdi, taraftar baskısı vs olmadan rahat rahat oynar. büyüklere transfer oldukları halde balonları patlar. bunu alacagına tsden nwakaeme al daha iyi.

6
0
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Bu fiyata ingiltere den visca dan beş kat daha etkili oyuncu alınır. Ne meraklısınız yaşlı oyunculara yahu. Falcao, Babel, Belhanda yahu ala ala huzur evi oldu süper takım. Bosnalı şartmı Hırvatistan da mükemmel oyuncular var yahu.

3
1
yanıtYanıtla
AA:

Yemin ediyorum afrikadan hiç tanınmayan zencileri getirsin her takım 3-5 tane. Hem lig hareketlenir hem süprizler olur hem az para harcanır hem parlayan oyuncu yuksek fıyata yurtdısına satılır. Bu işi en iyi ilhan cavcav yapmıstı youlayı vb getırerek. Yıldız gelıyor da noluyor sankı. Barı bılınmeyen adamlarla basarı elde edılsın kı ınsanlar artık tanımadık yuzlerı gorsun ve macın tadını cıkarsın.

3
0
yanıtYanıtla
Erkan Terzi:

Ya fenerbahçeli olarak ferdi zaten 7-8 milyon eder adam genç para kazandıracak oyuncu iyiki reddetmişler visca 4. 5. 6 civarı anca eder

1
1
yanıtYanıtla
memet bey:

vaaay beeee

1
0
yanıtYanıtla
Var mı yokmu:

Sat ozaman başkan ne bekliyon

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title