Haberler

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı: "Arda Yetenekleri ile Önemli Katkılar Sağlayacak"

MEDİPOL Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Arda Turan için "Yetenekleri ile birlikte bu sistemin içerisine dahil olarak çok önemli katkılar sağlayacak" dedi.

MEDİPOL Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Arda Turan için "Yetenekleri ile birlikte bu sistemin içerisine dahil olarak çok önemli katkılar sağlayacak" dedi.

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de Bursaspor'u deplasmanda 3-0 yendi. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonu yaptığı açıklamada Arda Turan'ın performansını değerlendirdi. "Oyuncuların yeteneğini alamazsın, yetenekleri vardır elinde" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Arda Turan'ın 1 senedir maç performansında eksiklik vardı, ekimiz Barcelona'dan antrenman verilerini aldı, antrenman planlaması yapıyoruz. Yetenekli olduğu için topu kaybetmeyen, yeteneklerini doğru kullanan bir oyuncu. Bugün de golle başlaması hem onun için hem de bizim için harika. O yetenekleri ile birlikte bu sistemin içerisine dahil olarak çok önemli katkılar sağlayacak" ifadelerini kullandı.

"İKİNCİ GOLDEN SONRA OYUNUMUZ KENDİ KALİTEMİZE YAKIN OLDU"

Bursaspor'un iki farklı formasyonda oynayan bir takım olduğunu belirten Abdullah Avcı, kendilerinin de buna göre bir çalışma gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Baskıyı nasıl yapacağız, topa sahip olduğumuzda opsiyonlarımızı nasıl kullanacağız bununla ilgili çalışmalar yaptık. İlk gole kadar yüzde 81 oranında topla oynamışız. 61 dakika top oyunda kalmış, oyunun bütününde ise yüzde 61 ile topla oynadık. İkinci golden sonra 45 ve 55'inci dakikalar arasında baskı yer gibi olduk, bireysel hatalar yaptık. İkinci golden sonra oyunumuz kendi kalitemize yakın oldu" diye konuştu.

"BURSASPOR'A KARŞI BU SKORU ALMAK KOLAY DEĞİL"

Oyuncularının maçta bir pozisyon verdiklerini ama genel anlamda iyi oynadıklarına işaret eden Abdullah Avcı, "Pas oyununu bazen çok abarttık, tekrar tekrar geriye döndük atak sonuçlandırmayı daha fazla yapabilirdik. Böyle bir deplasmanda, seyirci atmosferinde ve farklı formasyonlardaki Bursaspor'a karşı hem bu oyunu oynamak hem de bu skoru almak kolay değil. Oyuncularımın bireysel performansları ve sistemin içindeki performansları son derece iyiydi. Bursaspor, her yerde herkese karşı sonuç alabilecek bir takım" açıklamasını yaptı.

Abdullah Avcı ayrıca, maçtan sonra üzücü bir haber aldıklarını da belirterek "Şehitlerimiz var, kazandık seviniyoruz ama hayatın bir takım gerçekleri de var, herkese başsağlığı diliyorum" dedi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Abdullah Avcı Arda Turan Başakşehir Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
title