Haberler

Medipol Başakşehir, Rize Deplasmanında

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında yarın Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında yarın Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

Son 9 haftada sadece bir yenilgi alan ve topladığı 29 puanla haftaya averajla 4. sırada giren lacivert-turunculular, Rize deplasmanında kazanarak ilk yarıyı galibiyetle kapatmayı hedefliyor.

Ligde geçen hafta Eskişehirspor'u 2-1'le geçen Abdullah Avcı'nın öğrencileri, hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif Faaliyetler ile 2-2 berabere kaldı.

Lacivert-turunculular bu sezon deplasmanda oynadığı 8 maçta üçer galibiyet ve yenilgi aldı. Medipol Başakşehir'in bu sezon dış sahada iki beraberliği bulunuyor.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki Çaykur Rizespor ise ilk 16 haftada beşer galibiyet ve yenilgiyle 6 beraberlik yaşadı. Son hafta Gaziantepspor deplasmanında 2-0 kaybeden Karadeniz ekibinin bu sezon iç sahada üçer galibiyet ve beraberliğinin yanı sıra 2 yenilgisi var.

Çaykur Rizespor'da sarı kart cezası nedeniyle Orhan Ovacıklı ve Leonard Kweuke, Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Çaykur Rizespor ile Medipol Başakşehir arasında yarın Çaykur Didi Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Kaynak: AA / Spor

Eskişehirspor Başakşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title