Haberler

    Medipol Başakşehir'in Tek Şansı Galibiyet

    UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda son sırada yer alan Medipol Başakşehir, üst tura çıkma iddiasını sürdürmek için 5. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda karşılaşacağı Bulgaristan'ın Ludogorets takımını yenmek zorunda.

    Dört maç sonunda 2 puanı bulunan turuncu-lacivertlilerin, gruptan  çıkma şansını sürdürmek için 8 puanı bulunan lider Ludogorets'i mağlup etmekten  başka şansı yok. Deplasmandaki olası bir puan kaybı, Abdullah Avcı'nın ekibinin  Avrupa kupalarına veda etmesi anlamı taşıyacak.   Avrupa'daki 15. maç Turuncu-lacivertliler, Ludogorets karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında  15. kez sahada yer alacak.   Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 14 maçta 1 galibiyet, 7  mağlubiyet ve 6 beraberliği bulunan Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez yer  aldığı grup aşamasında başarılı olarak bir üst tura çıkmayı hedefliyor.   İstanbul ekibi, Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı 7 maçta, 4  mağlubiyet ve 3 beraberlik yaşadı.   Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarındaki tek galibiyetini, bu sezon  Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge karşısında iç  sahadaki maçta 2-0'lık skorla elde etti.   En golcü isim Visca İstanbul ekibi, Avrupa'da oynadığı 14 maçta fileleri 15 kez  havalandırdı, kalesinde 23 gol gördü.   Turuncu-lacivertli takımın bu kulvarda en golcü ismi 5 gol atan Edin  Visca oldu. Visca'yı, 3 golü bulunan Eljero Elia ve ikişer kez fileleri  havalandıran Emre Belözoğlu ve Marcio Mossoro takip ediyor.   Medipol Başakşehir'in diğer 3 golüne ise Adebayor, Napoleoni ve Doka  imza attı.   Avrupa kupalarındaki maçlar Avrupa kupalarında ilk kez 2015-2016 sezonunda mücadele eden Medipol  Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın AZ Alkmaar  takımıyla eşleşti. İstanbul ekibi, deplasmanda 2-0, evinde de 2-1 mağlup olarak  kupaya veda etti.   UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 2016-2017 sezonunda Hırvatistan  ekibi Rijeka ile eşleşen turuncu-lacivertliler, rakibiyle İstanbul'da 0-0,  deplasmanda da 2-2 berabere kalarak tarihinde ilk kez tur atladı. Play-off  turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in karşısına çıkan Medipol Başakşehir,  evinde oynadığı ilk maçı 2-1, deplasmandaki karşılaşmayı da 2-0 kaybetti.   Medipol Başakşehir, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club  Brugge karşısında deplasmandaki ilk maçta 3-3 berabere kaldı, sahasında ise 2-0  kazanarak turu geçti.   Turuncu-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında  sahasında Sevilla'ya 2-1 yenilirken, deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalarak  elendi. İstanbul ekibi, play-off turunda elendiği için UEFA Avrupa Ligi  gruplarında mücadele etmeye hak kazandı.   İstanbul ekibi, gruptaki ilk maçında, sahasında Bulgaristan temsilcisi  Ludogorets ile 0-0 berabere kaldı. Medipol Başakşehir, gruptaki ikinci  karşılaşmasında, deplasmanda Braga'ya 2-1, üçüncü maçında ise Almanya'da  Hoffenheim'a 3-1 mağlup oldu. Turuncu-lacivertliler, gruptaki dördüncü maçında  ise sahasında Hoffenheim ile karşı karşıya geldi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle  tamamlandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ludogorets Başakşehir İstanbul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title