Haberler

Medipol Başakşehir-Fenerbahçe Maçından Notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Medipol Başakşehir'le oynadıkları maçta, son 4 lig müsabakasında olduğu gibi ilk 11'de değişikliğe gitmedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Medipol Başakşehir'le oynadıkları maçta, son 4 lig müsabakasında olduğu gibi ilk 11'de değişikliğe gitmedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda hafta içi oynadıkları Torku Konyaspor maçında az forma şansı bulan futbolcuları görevlendiren Portekizli teknik adam, Medipol Başakşehir karşısında ideal 11'ini bozmadı.

Galatasaray, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarındaki kadroyla sahaya çıkan Fenerbahçe'de kalede Volkan Demirel yer aldı. Sarı-lacivertlilerin savunma dörtlüsünü Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Hasan Ali Kaldırım oluşturdu. Savunma önünde Mehmet Topal ve Josef de Souza oynarken, kanatlarda Volkan Şen ile Alper Potuk görev aldı. Fenerbahçe'de forvet arkasında Luis Nani, ileri uçta ise Robin van Persie oynadı.

Mehmet Topal'ın 200. lig maçı

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, Medipol Başakşehir karşısında Spor Toto Süper Lig'de 200. maçına çıktı.

Süper Lig'de, Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen Mehmet, 2. dalya heyecanını Medipol Başakşehir karşısında yaşadı. Tecrübeli futbolcu Galatasaray'la 82, Fenerbahçe'yle 118 Süper Lig maçında mücadele etti.

Emre Belözoğlu ilk 11'de

Geçen hafta Gençlerbirliği maçında sakatlanarak oyundan çıkan Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

Sözleşmesi yenilenmediği için sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak lacivert-turunculu takıma transfer olan Emre, geçen hafta Gençlerbirliği karşısında 35. dakikada sakatlanmış ve maça devam edememişti. Tecrübeli futbolcu maça yetiştirildi ve eski takımına karşı forma giydi.

Emre'nin yanı sıra Bekir İrtegün de Medipol Başakşehir formasıyla eski takımına karşı mücadele etti.

Sarı-lacivertli taraftarlar Emre ve Bekir'i maçtan önce tribüne çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.

Öte yandan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçen hafta oynanan Gençlerbirliği maçına göre kadrosunda tek değişikliğe gitti. Avcı, Alparslan Erdem'in yerine Ferhat Öztorun'u ilk 11'de oynattı.

Volkan Demirel ve Yalçın Ayhan yine el sıkışmadı

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel ile Medipol Başakşehir'in tecrübeli stoperi Yalçın Ayhan arasındaki küslük devam etti.

Maçtan önce yapılan seremonide Yalçın ve Volkan tokalaşmadı. Yalçın, Kasımpaşa'da forma giydiği dönemde Fenerbahçe'yle 24 Şubat 2013'te oynadıkları maçta Volkan Demirel'le gerginlik yaşamıştı. Bu maçtan sonra iki futbolcu, takımlarının karşı karşıya geldiği maçlarda seremonilerde el sıkışmadı.

Tribünler dolmadı

Karşılaşmaya iki takımın taraftarları da fazla ilgi göstermedi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın bir kale arkasında hiç taraftar yer almazken tribünlerin büyük bölümü boş kaldı. Fenerbahçeli taraftarlar da kendilerine ayrılan kale arkası tribününü dolduramadı.

Kaynak: AA / Spor

Volkan Demirel Fenerbahçe Başakşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title