Haberler

Medipol Başakşehir, Evinde Konuk Ettiği Kayserispor'u 3-1 Yendi, Arda 1 Gol ve 1 Asistle Yıldızlaştı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir, Arda Turan'ın 1 gol 1 asist ile yıldızlaştığı maçta Kayserispor'u 3-1 yendi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Spor Toto Süper Ligin 30. haftasında Medipol Başakşehir ile Kayserispor, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Başakşehir, Kayserispor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında kritik 3 puanın sahibi oldu ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

PERDEYİ VISCA AÇTI

Başakşehir'e galibiyeti getiren goller 28. dakikada Edin Visca, 67. dakikada Arda Turan ve 90. dakikada Elijero Elia ile geldi. İlk golün asistini yapan Arda Turan, 1 gol ve 1 asist yaparak karşılaşmanın yıldızı oldu.

Kayserispor'un tek sayısını ise 54. dakikada Umut Bulut kaydetti. Deniz Türüç'ün sağ kanattan açtığı ortaya iyi bir kafa vuruşu yapan Umut, 6 hafta sonra gol sevinci yaşadı.

BAŞAKŞEHİR PUANINI 62 YAPTI

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir, puanını 62 yaparak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Son 5 maçtaki 4. yenilgisini alan Kayserispor ise 44 puanla 6. sırada kaldı.

Süper Lig'de haftaya Başakşehir, Osmanlıspor deplasmanına konuk olacak. Kayserispor ise sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Arda Turan Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Adam gibi Adam:

Adam gibi adam Arda Turan türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi en kaliteli en kariyerli futbolcusu Başakşehir ile birlikte gümbür gümbür şampiyonluğa koşuyor

7
13
yanıtYanıtla
İSMAİL TAHA CAN:

Aaa gs yi akhisar yendi fb yi de inşallah bjk yenecek akhisar bjk maçı final olacak ere arda nerede???

yanıt0
yanıt0
Şampiyon fb olmalıdır:

Bir fenerli olarak Başakşehirin şampiyonlugunu hazmedemiyorum,,dişlerimi gıcırdatıyorum,,!

3
11
yanıtYanıtla
Bjkli:

İnsallah şampiyon olamaz taraftarı bile yok Avrupa birsey bile yapamaz inş biz bjk veya Gs şampiyon olur.

5
7
yanıtYanıtla
ardanin kitabiniii:

ardanin oyniyecegi topun . . . . o kim futbol kim

2
8
yanıtYanıtla
Helal Sana Başakşehir:

Kardeş başakşehir,emin adımlarla reisin ve hakemlerin ufak tefek katkılarıyla şampiyonluga yürümesini,ayakta alkışlıyorum:))

5
1
yanıtYanıtla
Arda sen rezilsin:

Rezil

2
4
yanıtYanıtla
Ali:

He dünya yıldızı XD

3
2
yanıtYanıtla
Şampiyon:

Bjk boşuna heveslenmeyin

1
1
yanıtYanıtla
tufan çakırbeyli:

bu aralar Kayseriyi yenmeyini dövüyolar zaten ne yıldızlaşması :9

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title