Haberler

Başakşehir Kulübü, Bu Hafta Yapılan Hakem Hatalarını Sert Bir Dille Eleştirdi

Güncelleme:

Medipol Başakşehir Kulübü, bu hafta ligde oynanan maçlarda ciddi hakem hataları yapıldığını belirterek, sert bir açıklamada bulundu.

Medipol Başakşehir, ligdeki yarış ve kulüple ilgili ortaya atılan iddialar hakkında açıklama yayımladı. Dün ve bugün ligde puan durumunu doğrudan etkileyen hatalar olduğunun vurgulandığı açıklamada, kamuoyunda kollandıklarına dair oluşan propagandanın asılsız olduğu ifade edildi.

"BİLEĞİMİZİN HAKKIYLA KAZANDIK"

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Özellikle ligin ikinci yarısının başladığı günden itibaren, Başakşehir Futbol Kulübü hakkında sistemli bir şekilde oluşturulan olumsuz algı, ve bir çok asılsız iftiranın ardından, dün ve bugün ligin puan durumunu doğrudan etkileyen, son derece düşündürücü hakem hataları oluşmuştur.

Başakşehir Futbol Kulübü'nün kollandığına dair yanlı propagandaların ne kadar asılsız ve aynı zamanda yönlendirici olduğunu son 24 saat içinde tüm kamuoyu görmüştür. Bileğimizin hakkıyla kazandıklarımızı hakkani olmayan faktörlere yenik düşerek kaybetmemek için, elimizden gelen her şeyi, yine centilmenliğe yakışan bir şekilde yapacağımızın bilinmesini isteriz."

Başakşehir, Galatasaray-Trabzonspor Maçındaki Kararları Eleştirdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Medipol Başakşehir Fk Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (53)

Türkiyedir Galatasaray:

korkmayın korkunun ecele bir faydası yok derler ama siz işte böyle korkun çünki gelen ecel değil GALATASARAY.

15
13
yanıtYanıtla
Herşey İYİ olacak !:

Bildiriye imza sallarken iyiydi :) hakemlerde insan onlarda hata yapabilirler :)

18
4
yanıtYanıtla
ŞAHTAN:

Bir Fenerli olarak bu sezon BAŞAKŞEHİR''in şampiyon olmasını canı gönülden istiyorum, olacaktır da hakkıyla kazanıyor.

6
13
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ŞAHTAN EZİĞİ SENİN SEVDAN BAŞAKŞEHİR DEĞİL Kİ. SENİN DERDİN GALATASARAYIN ALTINDA EZİLMEK.

yanıt16
yanıt2
GS lı:

BİLDİRİ ; HAKEMLER İNSANDIR VE HATA YAPABİLİRLER, HEMEN İTİRAZ ETMEK, HAKARET ETMEK YAKIŞMAZ İNSANIN DOĞASINDA VAR HATA. . . . AYIP OLUYOR AMAAA. .

15
3
yanıtYanıtla
istanbul:

oo akbil spor çok kızmış 110 taraftarı ile yürüyüş yapacaklar eyy idareci arkadaşlar şunu unutmayın ki türkiyenini en sevılmeyen takımı oldunuz sebebını de sız bılıyorsunuz sponsorsuz taraftarsız reklamsız kombınesız ama en az 4 mılyona oynayan oyunculu takım sızı mılletı salak mı sanıyorsunuz cengızden gelen parayla yapılıyormus bu transferler bak hele cengızı 100 mılyona mı verdınız de bızım haberımız yok ??

16
1
yanıtYanıtla
metin:

en buyuk cimbom başka buyuk yok

7
8
yanıtYanıtla
ŞİNAY DER:

Başşak şehirin korunup kollandığı çok maçlar oldu, ikinci yarı korunmuyor olması ve aleyhte hatalar olması gerçeği değiştirmez.

11
3
yanıtYanıtla
UAGS:

ZORUNA MI GİTTİ GARDAŞ ZORUNA MIIII??? HAKEMLERDE İNSAN BENCE KULÜPLER BİRLİĞİ TOPLANSIN HAKEME SAHİP ÇIKIN BUNU EN İYİ GÖKSEL BAŞKAN YAPAR. . . . . . . . .

11
1
yanıtYanıtla
UAGS37:

BEN BU TURUNCU RENGİ BİR YERDEN TANIYORUM GALİBA NE TURUNCUSU DESEM BİLEMEDİM ŞİMDİ???

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title